Hvordan man betale for plastikkirurgi

Hvordan man betale for plastikkirurgi

Hvis du beslutter du har brug for lidt nip og tuck, være parat til at betale for dig selv bekostning. De fleste plastikkirurgi procedurer er ikke omfattet af sygesikring, da det anses for en kosmetisk procedure. Det kan være dækket, hvis det er en fysisk tilstand, der betragtes som en medicinsk trussel mod din person, såsom bryst reduktion procedurer for at afhjælpe overdreven back-smerter.

Plastikkirurgi er dyrt, men der er måder at betale for det, hvis du virkelig har dit hjerte indstillet på det. Hera € ™ s hvordan til at betale for plastikkirurgi.

1. Få en grundlæggende idé om, hvor meget den procedure vil koste. Kontakt en autoriseret og bestyrelse certificeret plastik kirurg, så du ved, hvad arbejder du brug for eller ønsker gjort, og hvor meget det vil koste.

2. Gem for det. Afsæt en månedlig fond for din kosmetisk procedure. Hvis dette er et værdifuldt bestræbelse for dig, vil du finde måder at spinker eller generere flere indtægter blot at få hvad du ønsker.

3. Betal med et kreditkort. Afsæt et kreditkort til at dække udgifterne til proceduren og donâ € ™ t bruge kortet til andre udgifter. Få et kort med den laveste rente, du kan finde og betale så meget af balancen, mens du kan. Spørg din læge er han accepterer kreditkort.

4. Tag et personligt lån. Det beløb, du er berettiget til, og den rente, du får, vil afhænge af din kreditværdighed. Hvis du donâ € ™ t kvalificere sig til et lån fra banken eller din kreditforening på grund af en dårlig kredit score, måske skulle du overveje at få operationen, da det ikke er en umiddelbar og nødvendig udgift.

5. Overvej plastikkirurgi finansiering. På grund af den stigende popularitet af plastikkirurgi, er der nu virksomheder, der tilbyder lån specifikke for kosmetiske procedurer. Tjek din læge og se, hvilke selskaber HEA € ™ s arbejdet med. De samlede omkostninger af din procedure kan ikke udlånes og renten kan være lidt høj, mellem 5% til 28%. Du kan tjekke online for plastik kirurgi finansieringsmuligheder.

For at kvalificere sig til finansiering, skal du være myndig, en amerikansk statsborger eller lovlig fast bosiddende og har mindst to års etablerede kredit. Generelt skal du have en lav indkomst til gældskvoten og har ikke mere end $ 15.000 i kreditkort gæld.

6. realisere. Sælg dine ting på eBay eller har en garage salg. Hvert par hundrede dollars tilføjer op. Hvis du har smykker eller designer tasker, du donâ € ™ t brug, sælge den for kontanter.

7. Hverve for det. Put op en annonce i Craigslist og se, om nogen tilbyder at bidrage til din fond. Spørg efter venner til at tilføje til din fond i stedet for gaver. Gør fundraising aktiviteter såsom bage salg.

Du kan gøre en kombination af de ovennævnte metoder til at være i stand til at komme op med pengene hurtigere og få din procedure gjort det samme. Sørg for at gå til en kompetent kirurg og du er helt sikker på, hvad du ønsker gjort. Nogle mennesker får plastikkirurgi for at styrke deres selvtillid, eller at få dem til at føle sig mere konkurrencedygtige i deres faglige område. Uanset hvad din grund, så husk lige at plastikkirurgi kun afhjælpe din fysiske udseende, men alt bag det er arbejde, der er alle dine egne.