Hvordan man beregner kalorier forbrændt under træning

Hvordan man beregner kalorier forbrændt under træning

For at tabe sig skal du oprette en kalorie underskud på daglig basis. Det betyder, at du nødt til at forbruge flere kalorier, end du indtager. Du kan oprette dette underskud ved at spise færre kalorier end hvad din krop har brug for, eller du kan brænde kalorier ved at udøve.

Regne ud, hvor mange kalorier du brænder kan være hårde. Her er et par tips om at brænde og tælle kalorier for effektivt vægttab.

 • Find en online kalorieindhold brænding regnemaskine. Mange online sites kan være meget mere specifik med deres beregninger af, hvor mange kalorier du har brændt ud fra din vægt, alder, aktivitet, og varigheden af øvelsen. Forbrændte kalorier bliver nøjagtigt beregnet, hvis du giver præcise svar. Find en du kan lide ved at besøge linkene i indholdsoversigten eller laver en søgning ved hjælp af en web-crawler som Google.
 • Gør det math! Deres alternativ er at beregne kalorieforbrug selv. Vide, hvor mange kalorier du forbrænder på et minut af dine foretrukne øvelser. Lav effekt aerobic kan brænde omkring 6,2 kalorier i minuttet. 30 minutter af aerobic vil brænde væk 186 kalorier. Du kan brænde omkring 11 kalorier per minut jogging, 4.1 kalorier per minut walking, og 8,6 kalorier pr minut svømning.
 • Langvarig aerob træning forbrænder flere kalorier. For at brænde de mest kalorier du har brug for at holde din puls forhøjet i mindst 20 minutter. Du er nødt til at lære at holde i dit mål hjertefrekvens interval for længere tid til effektivt at forbrænde kalorier. Den bedste måde at gøre dette på er med aerob træning som at gå, jogging, svømning eller cykling. Stop and go aktiviteter og sport er ikke så gavnligt som konstant aerob bevægelse.
 • Bestem din kropsmasse. The Body Mass Index eller BMI er formlen, der vil fortælle dig mængden af ​​fedt på din krop ved hjælp af din aktuelle højde og vægt. For at finde dit BMI du bruge følgende formel:

  BMI = (Vægt (pounds) / (højde (inches)) * (Højde (tommer))) * 703

  En normal BMI falder ind under 18,5 og 24,99. Dette giver dig mulighed for at finde den rigtige vægt for din krop type.

 • Bestem dit stofskifte. Selv i hvile du brænder kalorier. Basal Metabolic Rate BMR er den formel, der vil fortælle dig mængden af ​​kalorier, som du forbrænder hver dag med ingen motion overhovedet. For at finde din BMR du bruge følgende formel:

  Kvinde
  BMR = 655 + (4,35 * Vægt (pounds)) + (4,7 * Højde (inches)) - (4,7 * Alder (år))

  Mand
  BMR = 66 + (6,23 * Vægt (pounds)) + (12,7 * Højde (inches)) - (6,8 * Alder (år))

  Din BMR vil naturligvis få lavere som du alder. Derfor bør du gøre op for de kalorier tabt ved øget motion.

 • Find et websted med en ekspert personale. Hvis du har brug for at tabe sig på en vis tid, kan det være nødvendigt at få noget hjælp. Der er en matematisk formel til at brænde kalorier. Det er komplekst og bruger en række faktorer livsstilsændringer. Du kan få disse beregninger gennem personlige trænere, der leverer tjenester online. Der er en række hjemmesider dedikeret til videnskaben om vægttab.
 • Få hjælp fra en professionel. Nogle gange er den bedste måde at tabe sig er at blive holdt ansvarlige for en anden. Dette kan betyde at erhverve sig af en personlig træner gennem en lokal gym. Disse faciliteter ofte kører tilbud til nye medlemmer, der omfatter gratis medlemskab for en periode, samt nedsatte månedlige rater.

Antallet af kalorier du skal brænde per dag til at tabe eller opretholde vægten afhænger af mange faktorer. Nogle ting som din vægt, højde og livsstil kan påvirke, hvor hurtigt eller langsomt din krop forbrænder kalorier.

Du har sikkert hørt ordet "stofskifte" bruges til at forklare, hvordan en person forbliver så tynd. Dit stofskifte bestemmer, hvor hurtigt din krop forbrænder energi. Hvis du har en langsom metabolisme, det tager længere tid for dig at kaste vægt, hvorimod en person med en hurtig metabolisme kan være i stand til at spise mere og aldrig få en ounce! Dit aktivitetsniveau og nuværende spisevaner er afgørende faktorer i at øge dit stofskifte.

Du behøver ikke at gøre traditionel motion til at forbrænde flere kalorier og tabe sig. For at øge kalorieindhold brænding under din dag bare komme op at skifte tv-kanal i stedet for at bruge fjernbetjeningen, gå over til din kollega til at tale i stedet for at sende en e-mail eller bruge trappen i stedet for elevatoren. Bare få aktive og de kalorier du forbrænder vil tilføje op hurtigt!

Tips:

 • Skriv ned, hvad slags motion du gjorde, og hvor længe du udfører denne rutine i et fitnesscenter tidsskrift. Du kan derefter beregne alt, hvad du gjorde på én gang for at se resultaterne.
 • Når tælle, hvor mange kalorier du har forbrændt på en dag, så glem ikke at inkludere "normale" aktiviteter i diagrammet herunder walking til og fra dit skrivebord eller bil.