Hvordan man arbejder i Brasilien Hvis du er amerikansk

Brasilien kan være en eksotisk og fascinerende sted. Hvis du befinder dig foregribe arbejder i dette fantastiske land indser der er nogle procedurer til at følge. Jo bedre forberedt du er, før du rejser, jo mere sandsynligt du vil lykkes på dit ønske om at arbejde i Brasilien, hvis du er amerikansk. Uanset om du har planer om at deltage i en undervisning organisation eller overførsel med et amerikansk selskab til Brasilien, skal du følge disse procedurer, og du bør være i stand til at arbejde i Brasilien.

Materialer:

  • Citizen dokumentation
  • Beskæftigelsesmuligheder kontakter
  • Kursus i portugisisk sprog

Trin 1

Planlæg tidligt, så du kan få papirarbejde. Du skal bruge en amerikansk pas, der er aktiv mere end 6 måneder, inden du bestiller en brasiliansk visum.

Trin 2

Taler sproget. Tag dig tid til at lære portugisisk eller i det mindste nogle grundlæggende i sproget, så du vil være i stand til at kommunikere.

Trin 3

Find beskæftigelse. Hvis din nuværende arbejdsgiver overfører dig, stor. Hvis du er bare interesseret i at arbejde i Brasilien, men ikke har et job, vil du ikke være i stand til at opnå en arbejdstilladelse visum. Må din forskning og finde jobbet først.

Trin 4

Få dokumentation for beskæftigelse. Brasilianske visa kræver et brev om virksomheden brevpapir sammen med medarbejderens information og kontakt i Brasilien.

Trin 5

Forskning placeringen. Find ud af fra din arbejdsgiver, hvor du skal arbejde, og hvor de nærmeste stalde muligheder er. Forskning på området og komme i kontakt med en lokal virksomhed repræsentant. Find ud af detaljer om fællesskabet, du vil deltage, herunder klima, demografi, regeringen og lokale handel.

Trin 6

Kontakt den brasilianske konsulat for at anmode om et arbejdsvisum. Der er to typer af arbejds- visa til rådighed i Brasilien - et business visum eller en midlertidig visum. De fleste programmer skal indsendes i person, så kontakt konsulatet tættest på dig, og arrangere en aftale for at indsende dine papirer. Hvis det er nødvendigt, skal du kontrollere, hvilken type visum du søger, eventuelle immunisering krav og ekstra papirarbejde behov. At få de rigtige oplysninger til de brasilianske myndigheder for første gang vil sikre din anmodning vil ikke blive yderligere forsinket.

Trin 7

Når du har tilladelse til at komme ind i landet, lære om kulturen. Brasilianerne er sociale mennesker, og ofte kombinerer forretning med sociale aktiviteter. Lær og respektere deres traditioner og arbejde i Brasilien vil være en berigende oplevelse.

Trin 8

Sørge for en eskorte at møde dig, når du ankommer. Brasilien kan være forvirrende at manøvrere, og i nogle områder, er nødvendigt for sikkerheden og brugerdefinerede en eskorte.

Trin 9

Nyd dit ophold. Brasilien er smuk og kulturen rig og spændende. Tag dig tid til at nyde land og folk under dit arbejde ophold. Vær ikke bange for at komme ud blandt folket. Hvis du vælger at være "alt arbejde og ingen leg", vil du gå glip af en stor del af, hvad Brasilien har at tilbyde.

Arbejde i Brasilien kan være en berigende oplevelse, om du frivilligt arbejde for en hjælpeorganisation eller trække en rundtur i told for en corporate arbejdsgiver. Uanset hvad dine grunde til at arbejde i Brasilien, tager sig tid til at planlægge omhyggeligt og oplevelsen vil være mulighed for en levetid.

Tips:

  • Yderligere oplysninger kan findes på det brasilianske konsulat hjemmeside.
  • Du skal muligvis dokumentere dine rejseplaner, herunder flybilletter (med ankomst og afrejse datoer), så tjek med konsulatet først.
  • Den brasilianske regering træffer beslutning om at udstede et visum efter behag.