Hvordan man ansøger om et visum med en tysk konsulat

Uanset om du kommer til Tyskland for at arbejde eller fritid, bør du kende de visumkrav nødvendige. Visumansøgningen med en tysk konsulat vil ikke være svært, så længe du ved, hvad de skal gøre. Kravene vil også variere, afhængigt af om du ønsker at forfølge en business visum, et turistvisum, et ansættelsesforhold visum eller en undersøgelse visum.

For det første skal du være opmærksom på den hvide Schengen liste, som indeholder de EU-lande og territorier, der indgår i Schengen-aftalen. Det hedder, at enhver turist og business visum udstedes af repræsentationen af ​​en af ​​medlemmerne kan bruges til at skaffe sig adgang til et af følgende lande: Østrig, Belgien, Danmark, Estland Tjekkiet, Finland, Tyskland, Frankrig, Grækenland, Island, Ungarn, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Polen, Portugal, Norge, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Schweiz og Spanien. Så hvis dit visum er udstedt af et af disse lande, kan du gå til Tyskland ved hjælp af denne visum. Du skal dog gælde på konsulatet af dine vigtigste destination. Du kan også kun ophold i Tyskland i højst 90 dage.

Der er også nogle lande, hvis statsborgere skal ikke have visum for at besøge Tyskland, så længe de ikke bo der længere end 90 dage. Se denne liste for at finde ud af, om du har brug for et visum. Folk fra steder som Brasilien, El Salvador, Honduras og San Marino kan erhverve opholdstilladelse efter indrejsen, så længe de ikke har til hensigt at arbejde i Tyskland.

Hvis du har brug for, er en arbejdstilladelse, skal du først få en opholdstilladelse, der kommer i form af en indrejsetilladelse. Hvis dit visum er givet, vil arbejdstilladelse gives med det. At være en amerikansk statsborger, kan du ansøge om opholdstilladelse med henblik på beskæftigelse efter indrejse til Tyskland, selv uden visum. Samme regel gælder for borgere i Australien, Canada, Israel, Japan, New Zealand, Schweiz og EU-landene.

Men hvis du ønsker at få et visum, før din gå til Tyskland, kan du gøre det. Du kan søge på et af de 9 tyske konsulater i det land, som er placeret i Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Los Angeles, Miami, New York og San Francisco. Den tyske ambassade, i mellemtiden, er i Washington. Du vil blive bedt om at udfylde ansøgningsformularen og andre relevante dokumenter. Når du får dit visum, kan du derefter arbejde i Tyskland. Du behøver ikke at få nogen anden arbejdstilladelse, når du ankommer.

Hvis du vil til Tyskland for at studere, blot indsende ansøgningsskemaet og andre nødvendige dokumenter til det tyske konsulat. Din ansøgning vil blive sendt til udlændinge 'Office, der har kontrol over det særlige sted du planlægger at gå til i Tyskland. Student visum er normalt behandles i 25 dage. Når du er godkendt, vil din opholdstilladelse gives. Efter posten, skal du registrere, og derefter din endelige opholdstilladelse, vil blive givet. Tilladelsen er gyldig for varigheden af ​​dine studier.

Husk, at for at få dit visum hurtigt, skal du indsende de fuldstændige og præcise dokumenter, der bad om. For yderligere information, besøg visumansøgning officer ved den tyske konsulat eller ambassade nærmeste.