Hvordan mænd vise deres kærlighed?

Hvordan mænd vise deres kærlighed?


Hvordan mænd vise deres kærlighed til deres partnere? I en Mars-vs-Venus slags verden, kan det være svært at finde ud af præcis, hvad en mands følelser er. Læs skiltene til højre, selv om, og du kan finde dybder af følelser indeni den du elsker.

En kultur af aflukning

Mens det er lidt af en generalisering, de fleste mænd i den vestlige kultur har svært ved at udtrykke deres romantiske følelser. Dette forårsager mange frustrationer, ture til rådgivere, og selv lejlighedsvis skilsmisser og breakups. Problemet er, at mænd er omgivet af maskuline arketyper af stærke, individualistiske, og forrevne helte. John Wayne / Clint Eastwood / Bruce Willis stil helten er ikke kendt for at åbne sit hjerte og lade folk se inde.

Så hvordan mænd vise deres kærlighed i stedet? Normalt er det enten gennem meget standard, stereotype bevægelser ellers det er gennem disse små, subtile spor, at de er knap mærkbar. Ofte de mest oprigtige udtryksformer komme på tværs som selviskhed, hvilket gør at forstå dem endnu vanskeligere. Husk, at uanset hvilken måde de forsøger, mænd forsøger at nå ud; give dem nogle kredit for at strække deres grænser

Hvordan mænd vise deres kærlighed: De tre sorter

Her er tre forskellige måder at mænd lader folk tæt på dem ved, at de pleje. Lær at læse og værdsætte stikord og din mands hjerte kan blive en åben bog for dig.

"Du har aldrig bringe mig blomster!"

Tak til Hallmark og smykker butikker, mænd modtager mange reklamebudskaber om den bedste måde at "fortælle den kvinde, du elsker, hvordan særlige hun er!" De dusin roser, den æske chokolade, diamant solitaire, disse mænd og kvinder får at vide, er de møntefterligninger af ægte omsorg.

Problemet er, at når disse tokens er universelle, de bliver mindre specielle. Stedet for at være et udtryk for følelse, bliver det en meningsløs ritual. Faktisk vil nogle tjenester automatisk sende blomster på mærkedage og andre helligdage uden egentlig tanke nødvendig på alle. Hvordan er det et tegn på kærlighed? Hvad værre er, kan de være et mål for en bankkonto, som kan gøre en mand tilbageholdende med at selv prøve. Efter alt, hvis han har en millionær størrelse kærlighed til dig, men en middelklasse job, det gør det svært at få en gave, der virkelig viser, hvordan han bekymrer sig.

På samme tid, for nogle mænd, disse er de eneste signaler, de har. Så hvis en buket pludselig vises på dit skrivebord, skal du huske intentionen bag det, uanset hvor generisk brand.

"Du har aldrig sige jeg elsker dig!"

En rigtig "macho" man undgår åbenlys hengivenhed. "Jeg fortalte hende, jeg elskede hende på den dag, jeg giftede sig med hende," går det stereotype. "Hvis det nogensinde ændrer sig, vil jeg lade hende vide." Denne form for mand gør vise sin kærlighed, men det er gennem de små ting - holder døren for hende eller en lille smil over papiret ved morgenbordet. I stedet for at udtrykke kærlighed åbenlyst udtrykker han det ved at være, hvad han mener en mand skal være: hård, ansvarlig, og en leverandør.

Dette kan være en særdeles besværlig form for kommunikation, fordi det ser ud som personen ikke er forelsket overhovedet. Faktisk er han så sikkert forelsket, at udtrykke det ville være så mærkeligt som at sige "Jeg har tænkt mig at trække vejret nu." Du behøver ikke annoncere det; du bare gøre det. Når du lærer at afhente den slags signaler, kan det blive en meget smuk form for kærlig udtryk.

"Hvorfor skulle jeg en bowlingkugle?"

Nogle mænd falder mellem de to yderpunkter. De føler, at de åbenlyse ting som roser er banalt, men de ønsker at gøre noget særligt for deres kæreste. Desværre få mænd har evnerne til at se tingene fra deres partners perspektiv og deres reaktion er at få noget, de ønsker themselves.This kan betyde, at hans udtryk for kærlighed er at tage dig at se en ny actionfilm eller få gode billetter til basketballkamp. Hvis det er noget du både nyde, så er det en fantastisk måde at dele dine passioner. Hvad hvis det ikke er? Prøv at erkende, at det er en måde, som han forsøger at vise, at han bekymrer sig om. Det bare kan være lidt klodset og ligesom alt andet, vil det blive bedre med praksis. Reagere med entusiasme, nyde sin lykke, og derefter gøre gengæld. Forkæl ham til en fremtræden gøre noget, du nyder. Når han ser forundret på varm luft ballon tur, bare smile og fortælle ham, at det er din tur til at dele med ham noget, du elsker.