Hvordan laver Vegan Ice Cream

Hvordan laver Vegan Ice Cream


Veganere kan føle frataget is sødme og cremethed, men det behøver ikke at være tilfældet. Mange opskrifter til godbid udelade mejeri og skabe den samme søde smag til dine foretrukne smag. Ud over veganske is opskrifter, der er endda rå opskrifter, der bruger helt friske ingredienser til at genskabe den drømmende smag af is. Forkæl din søde tand og prøv en dag.

Hvordan laver Vegan Ice Cream

Vegansk is typisk erstatter soja eller møtrik mælk til mejeri fløde eller mælk. Mange veganere også nyde sorbet og frosne frugter godbidder, som kan tilfredsstille trangen til noget koldt og sødt på en varm sommerdag.

Simple Vanilla Vegan Ice Cream

Denne enkle vanille opskrift bruger kun en håndfuld af ingredienser og kræver ikke en is maker. Alt du behøver, er en blender, en fryser-safe container, og ingredienserne.

Ingredienser

 • 3/4 c. sojamælk (vanilje eller almindelig)
 • 1/4 c. vegetabilsk olie
 • 4 T. fruktose
 • 4-8 dråber vanille ekstrakt (brug 8 dråber, hvis du bruger almindeligt sojamælk)

Kørselsvejledning

 1. Blend sojamælk med vegetabilsk olie i omkring et minut
 2. Tilsæt fructose
 3. Blend i et minut
 4. Hæld blandingen i fryseren-safe container, tilføjer vanille lige til toppen.
 5. Frys isen, indtil den når den ønskede konsistens. Det bør smage ligesom vanilleis. Der kan være nogle iskrystaller på bunden af ​​beholderen; bare blødgøre is og remix eller mash det op til at blande dem på eller nyde krystallerne som de er.

Fruktose er et sødemiddel afledt af frugt. Du kan også eksperimentere med almindelig tabel sukker eller andre sødemidler, men tjek den sødme og proportioner, når blanding.

Coconut Vegan Ice Cream

Denne opskrift kræver en vis forudgående planlægning at chill skålen før tid, men det er det værd. Fedtstoffer i kokosmælk giver godbid en ekstra cremet konsistens.

Ingredienser

 • 2 dåser af kokosmælk (ca. 30 ounce alt)
 • 1 c. sukker
 • 1 tsk. mandel eller vanille ekstrakt

Kørselsvejledning

Placer en fryser-safe skål i fryseren og holde den der natten over. Du ønsker skålen at være så koldt som muligt. Når du er klar til at gøre opskriften:

 1. Placer kokosmælk, sukker og vanille i en blender
 2. Blend blandingen på høj hastighed
 3. Hæld det i kølet skål
 4. Frys isen, indtil den når den ønskede konsistens. Du kan også bruge en is maker til slut opskriften.

Raw Vegan Ice Cream Opskrifter

Rå veganere spiser ikke alle fødevarer opvarmning til over ca. 116-118 grader Fahrenheit. Du kan lave desserter med en cremet konsistens ved hjælp af kun frugt og fryseren, som holde sig til en rå vegansk kost.

Raw Vegan Banana "Cream"

Tag en meget moden banan eller to og skræl dem, skær dem op, og læg dem i en fryser-safe container. Frys bananerne for en dag, og derefter placere de frosne banan skiver i en high-speed blender og bland indtil glat. Resultatet er en frugt-baserede banan "fløde", der kun indeholder reelle frugt, ingen mejeri, og lækker smag!

Banan-Strawberry Ice Cream

Følg opskriften ovenfor, men omfatte 1 kop frosne jordbær med bananer, når du blander dem.

Flere tips om hvordan man laver Vegan Ice Cream

Bare fordi du følger en speciel diæt betyder ikke, du er nødt til at fratage dig selv! Rå veganere og veganere spiser kogte fødevarer kan finde mange flere opskrifter og inspiration online samt bøger, der udelukkende til at gøre mejeri-fri is.

 • VegWeb har reader-indsendte opskrifter. Der er opskrifter på frugt-baserede is, tofu og sojamælk is, sorbeter og meget mere.
 • Vegan Ice Cream Paradise er en blog, der udelukkende til veganske is, der giver tips og meget mere.
 • Ren, grøn, og Simple giver tips til at gøre veganske is uden en blender.
 • Prøv den veganske Scoop, en bog af Wheeler del Torro, der indeholder 150 opskrifter på veganske is.

Vegansk is opskrifter tilbyde overraskende nemme måder at gøre cremet, søde desserter. Hvis du er træt af frosne frugt pops, så prøv en mejeri-fri opskrift i dag.