Hvordan laver Sund mad smager bedre?

Sight spiller en vigtig rolle i processen med fødevarer perception og endda fordøjelsen. Det er bevist, ikke kun af videnskabsfolk, men af ​​livet så godt. Så hvis du choker ned en nyttig salat ser på junk food, som indeholder en stor mængde af kulhydrater, vil smagløse greens synes en delikatesse for dig.

Hvordan laver Sund mad smager bedre?

Lad os betragte, for eksempel spinat, broccoli eller grønne bønner. Du er nødt til virkelig elsker disse nyttige fødevarer for ikke at hade dem, når du spiser på fem dagevis og ikke at hade dem indtil slutningen af dit liv. Forskerne fra Nestle Research Center i Schweiz besluttet at gennemføre et eksperiment: Hvad hvis i færd med nyttige mad absorption se på usunde men livretter? Som altid var frivillige inviteret, og de bekræftede de antagelser forskerne havde gjort. Vores syn gør fødevarer smag bedre. Dette er, hvordan det såkaldte cross-modal interaktion, der ligger til grund sensing, fungerer. Det viser sig, at dens bistand til at danne et holistisk syn på den ydre verden virker fint med vores foretrukne følelse - en følelse af appetit - så godt. Det regulerer det naturligt.

Tænk over det. En parabol på en restaurant eller derhjemme virker lækrere hvis det ser appetitvækkende. For eksempel, for at spise et stykke hvidt kogt fisk, du nødt til at gøre en indsats, overbevise dig selv, at det er kosten og sund mad. Men hvis fisken ligger på en smuk tallerken, omgivet af farverige grøntsager, krydret med aromatiske (fedtfattig!) Sauce, det har en chance for at blive spist umiddelbart!