Hvordan laver sædeovertræk

Hvordan laver sædeovertræk


Uanset om du har brug for at dække farvede polstring eller ønsker at tilføje nogle brugerdefinerede stil til din bil, lære at gøre bil sædebetræk kan spare dig for en masse penge. Det er også et sjovt projekt!

Trin for trin instruktioner

Hvis du er handy med symaskinen, bil sædebetræk er en nem projekt. Disse bil tilbehør er også en god måde at lære at sy. Uanset dit niveau, der kun er et par timer og et par dollars for at tilpasse din bil.

Du skal bruge

 • Syning maskine
 • Flere meter af stof
 • Tråd
 • Fleksibel målebånd
 • Pins
 • Saks
 • Jern

Hvad skal man gøre

 1. Begynd med at måle din sæder. Mål bredden og dybden af ​​sædet, højden af ​​ryglænet, og længden af ​​den bageste del af sædet. Brug din målebånd for at finde alle dimensioner af sædet, og registrere målingerne på et stykke papir. Det kan hjælpe at tegne et diagram og bemærk målinger på det.
 2. Vælg og køb stof baseret på dine behov. Nu hvor du har dimensionerne, har du en idé om, hvor meget stof, du har brug for. Vurdere løbelængde, og runde op. Det gør ikke ondt at have ekstra stof til at gøre op for eventuelle fejl, du kan gøre.
 3. Brug derefter dine mål til at skære ud stofstykker. Fejle på siden af ​​at gøre stykkerne for store, og ikke bekymre dig for meget om at gøre formen perfekt. Du vil justere formen efter behov.
 4. Tag ud til bilen, og placer stofstykkerne, hvor de vil gå på sædet. Brug pins til at fastgøre brikkerne sammen og justere størrelse og pasform. Med saks, trim stoffet nær benene, så omkring en tomme for dine sømme. Marker de steder, hvor sikkerhedsselen kommer gennem betrækket.
 5. Brug symaskinen til at sy sømmene, hvor du fastgjorte dem. Dobbelt sy sømmene, hvis du er bekymret for holdbarhed, og top sy området omkring sikkerhedsselen. Hvis du ønsker yderligere flair og har syning erfaring, overveje at tilføje kontrasterende rør for at fremhæve sømmene.
 6. Stryge dit sædebetræk efter stoffet retninger, og du er færdig.

Nyttige tips

Nu hvor du ved hvordan man laver bil sædebetræk, er du klar til at komme i gang. Husk på disse tip i tankerne, mens du arbejder:

 • Hvis du er ny til at sy, skal du vælge et stof, der er let at håndtere. Undgå mønstre, da du bliver nødt til at matche dem, mens du arbejder. Vælg et stof, der ikke er for glat eller risikerer at flosse.
 • Vær opmærksom på vaskeanvisningen på stoffet. Hvis du har børn eller kæledyr, kan du vælge et stof, som du kan maskinen vaske og tørre.
 • Overvej montering af sædebetræk en anden gang. Undertiden fit ændringer, mens du arbejder, så du måske ønsker at dobbelttjekke alt inden du er færdig.
 • Have det sjovt, og vær kreativ. Sædebetræk er en fantastisk måde at vise din personlige stil.

Grunde til at Make Seat Covers

Der er flere grunde, du kan vælge at slipcover dine bilsæder:

 • Din bil polstring har set bedre dage. Daglig brug kan være svært på det indre af din bil, og det er almindeligt, at pladser til at blive farvet eller endda rippet. Du kan forbedre udseendet af dit køretøj ved at dække ufuldkommenheder i det indre.
 • Du er nødt til at beskytte din bil fra børn eller kæledyr. Hvis du har børn, du ved, at alle de saft bokse og fisk kiks tilføje op til en stor rod. Det er en lignende situation med dyr. Sædebetræk er en fantastisk måde at sætte en vaskbar lag mellem din bil interiør og dine passagerer, uanset deres art.
 • Din bil interiør er behov for nogle ekstra stil. Med sine toner af sort, grå og brun, de fleste bil polstring er temmelig kedeligt. Hvis du ønsker at vise nogle girly bil stil eller blot tilføje en pop af farve til din tur, kan bil sædebetræk være det perfekte valg.

Gør dit eget slipcovers giver dig fuld kontrol over de materialer til dine sæder, og det giver også en kreativ måde at spare penge. Du kan vælge en stof til dens farve, dens holdbarhed, sin let pleje instruktioner, eller simpelthen fordi du kan lide det. Mens købt autostol kun dækker kommer i et par farver og stilarter, mulighederne er uendelige, når du opretter dine egne slipcovers.