Hvordan laver Ribbon Bows

Hvordan laver Ribbon Bows

Bånd buer er fantastisk måde at hjælpe med at dekorere noget, du er udsmykning. Det er en fantastisk måde at tilføje farve til et bryllup eller en fantastisk måde sætte prikken over i'et på en gavepakke. Bånd buer kan bruges til corsager eller anfald til en dans eller en bryllupsfest. Buen er en smuk tilføjelse til næsten alt.

En bøje bånd kan nemt gøres. Alt du behøver er båndet og dine hænder. Et bånd bue er lavet, når du ruller bånd omkring fingrene skabe sløjfer. Disse udseende er alle samme størrelse, du får gjort. Du starter som regel med fem eller seks forskellige wraps, der skaber en løkke for dig. For at gøre en større bånd bue, vil du ønsker at sprede dine fingre. For at gøre et bånd sløjfe se fyldigere og føler fyldigere, vil du ønsker at tilføje en masse flere sløjfer end blot 5 eller 6.

Den første ting du skal gøre for at gøre et bånd bue er at skabe de wraps beskrevet ovenfor. Når du har ombrudt afsluttet, skal du folde sløjferne, du har foretaget i halve.

Tag en saks og klippe en "V" i hver af siderne. Sørg for, at du ikke klippede snoren hele afstanden til centrum. Dette vil gøre det meget unsturdy at arbejde med.

Nu er du nødt til at binde sløjfe sammen. Du vil gerne koordinere hver slips. Du vil binde sløjfe med den koordinerende smalt bånd af samme farve i midten. Hvis du ikke ønsker at bruge bånd til at holde din bue sammen, kan du bruge en binde wire, der vil være i stand til at holde stævnen på plads. Du ville placere ledningen ind til centrum og så pak det stramt ved at vride tråden lukket.

Når bånd sløjfe bliver holdt sammen, skal du adskille udseende én efter én. Gør dette fra højre til venstre, og indefra og ud. Som du trækker løkken, vil du ønsker at vride det ud som du trækker det fra ud af centrum af stævnen. Du vil gerne afslutte den ene side af stævnen, før du går til den anden side af stævnen.

Du er næsten færdig. Tag dine saks og trim de korte ender af båndet i en vinkel. Denne tilføjelse karakter til dine bånd buer samt tilføjer klasse til dit bånd buer.