Hvordan laver Miso Soup

Hvordan laver Miso Soup


Tænker om hvordan man laver miso suppe? Det er ikke så hårdt, som du tror! Denne enkle, nærende japansk suppe tager kun et par minutter til at forberede og gør en fremragende appetitvækker, ende kursus eller let frokost. Hvis du ikke normalt handle hos en købmand, der lagre japanske fødevarer, kan den sværeste del at oprunding ingredienserne. Når du har dem i hånden, hvilket gør suppen er et snuptag.

Mange sorter af miso suppe er lavet med Dashi, en japansk fisk bouillon, og er således ikke vegetar eller veganer. Dog kan vegetarer bruge tang bouillon, champignon bestand, eller andre typer af dashi at forberede kød- og fiskeretter-fri sorter af miso suppe.

De Ingredienser

Miso suppe har kun et par hele ingredienser, der tilsammen giver suppen en klar, enkel smag.

Miso Paste

Miso pasta er en traditionel japansk ingrediens, der er fremstillet af gærede sojabønner. Det anses for at være en smagsforstærker og anvendes i små mængder til sæson gryderetter, supper og andre retter.

Hvordan laver Miso Soup
Miso pasta anvendes til at gøre miso suppe.

Dashi

Hvis du er vegetar, og vil gerne købe pre-made dashi, tjekke med din sælger, før du køber for at sikre, at dashi ikke indeholder fisk ingredienser eller fisk flager. Du kan også lave din egen dashi hjælp vegetariske ingredienser. Dashi er et dagligt syn bouillon til det japanske og danner grundlaget for et flertal af supper.

Tofu

Tofu er en vigtig ingrediens i de fleste miso suppe opskrifter og giver en god kilde til protein for vegetarer og veganere. Skær tofu i små tern, og skub dem ind i den ulmende miso bouillon, som det varmes op. Hvis du røre blidt bør terninger forblive intakt i stedet for at smuldre.

Wakame

Wakame er en bred vifte af japansk tang, der er almindeligt anvendt i miso suppe. Det er så almindeligt, at nogle gange er det simpelthen kaldt "tørret tang," og vegetarer bør være i stand til at finde den til enhver japansk købmand eller stor købmand med et afsnit af asiatiske fødevarer.

Grønne løg

Grønne løg, også kaldet forårsløg eller forårsløg, anvendes som en garniture til miso suppe. Skær flere friske grønne løg meget tyndt, og pynt færdig skåle miso suppe med skiver. Serveres straks efter pynt.

Andre Ingredienser

Gulerødder, løg, persille og andre friske grøntsager og urter er undertiden tilføjet til ulmende miso bouillon eller den færdige suppe. Hvis du er bekymret over den traditionelle måde, hvordan man laver miso suppe, kan du ønsker at holde sig til væsentlige, men velkommen til at tilføje disse eller andre ingredienser til smag suppen efter din smag.

Hvordan laver Miso Soup

Realiseringen denne suppe er enkel.

  1. Varm dashi indtil det er meget varmt.
  2. Rehydrere den tørrede wakame ved opblødning det i varmt vand i omkring en halv time.
  3. Slice frisk tofu i små tern.
  4. Scoop en spiseskefuld eller to af miso pasta og opløse det i en lille mængde af den varme dashi. Når miso er indarbejdet med dashi, tilføje det til resten af ​​dashi og rør.
  5. Tilsæt kubik tofu til den varme miso bouillon.
  6. Tilsæt rehydratiserede wakame til miso suppe.
  7. Varm suppen igennem, indtil den er varm.
  8. Skær flere grønne løg meget tyndt.
  9. Hæld suppen i skåle og pynt med de grønne løg.

Ved hjælp af denne enkle opskrift kan du parabol en varm skål miso suppe på ingen tid.