Hvordan laver Køkken Beton bordplader

Hvordan laver Køkken Beton bordplader

At lære at lave køkken konkrete bordplader kræver en vis tålmodighed og dygtighed. Et konkret tæller er billigere end granit, og kan give dit køkken et moderne look, men en masse omsorg skal gå til at producere den.

Danner Beton Counter

Konkrete bordplader er fremstillet på en måde svarende til en konkret form, såsom fortov plader eller trin. Den væsentligste forskel er den type beton, der anvendes; at give køkkenbordet styrke der anvendes en meget tør blanding af beton. Denne tørre beton ikke selv niveau; du bliver nødt til at skubbes helt ned dig selv med nogle knofedt at få din counter-niveau.

Inden du begynder din køkkenbordet projektet, kan du ønsker at opbygge en eller to mindre forme og producere et par prøver at perfektionere din teknik, før man går videre til den større projekt. For at gøre en konkret tæller, skal du bruge følgende:

 • 3/4 tomme tyk melamin spånplader
 • Skruer
 • Krydsfiner blok outs for dræn og vandhaner
 • Silikone caulk
 • Stålnet
 • Beton blanding af en del cement, to dele 3/8 inch grus, tre dele sand, vand, vand reduktionsgear og pigment
 • Magnesium float
 • 2 x 4 snit længere end bredden af ​​tælleren
 • Brækjern
 • Power Sander

Realiseringen Køkken Beton Bordplader

Mens du kan bygge din konkrete tæller lige på toppen af ​​din frysere, kan du have en lettere gang at oprette din counter i en garage eller åbent område og overføre den til skabene, når den er hærdet.

 1. Måle den aktuelle køkkenbordet og bruge disse målinger til at bygge din form.
 2. 3/4 inch tyk melamin belagt spånplader til dannelse af bunden, siderne og enden af ​​formen. Skru stykker af melamin sammen og forsegle alle sømme eller kanter med silikone caulk at skabe en vandtæt støbeform.
 3. Udjævne silikone med fingeren for at få det så pæn som muligt; silikonen kan markere betonen derfor passe med dette skridt.
 4. Opret blok outs fra krydsfiner i form og størrelse af dit køkken synker vandhaner og placere dem i formen i de korrekte områder.
 5. Bland din beton, indtil den er formbar og oser, men ikke hælde fra fingrene.
 6. Hæld forsigtigt betonen i formen, jævnt distribuere det gennem formen og omkring knock outs.
 7. Tamp ned betonen med magnesium float, vibrerende det så eventuelle luftbobler kommer til overfladen af ​​betonen. Hvis der opstår depressioner, tilføje mere konkret til disse områder. Tag dig tid til at sikre de konkrete bevægelser jævnt i hjørnerne og omkring knock outs.
 8. Placer en 2 x 4 på overfladen af ​​betonen og så den frem og tilbage, når du bevæger den langs længden af ​​tælleren. Dette vil fjerne overskydende beton fra formen, presser det ned længden af ​​tælleren og ud over kanten. Gentag flere gange, indtil betonen er plan.
 9. Trim stålnet, så det kommer inden for en tomme af siderne af formen. Placere den på toppen af ​​betonen og skub den ned i disken, så den flyder i midten. Skub ikke indtil den når bunden af ​​formen.
 10. Jævn og toppen af ​​tæller med svømmeren.
 11. Lad betonen tørre i to til fire dage ved en temperatur mellem 70 og 80 grader.
 12. Lirke forsigtigt siderne af formen og få hjælp til forsigtigt vende betonplade forbi. Fjern melamin fra toppen af ​​pladen til at afsløre overfladen af ​​din counter.
 13. Sand ned toppen og kant tæller med 100 sandpapir korn at uddybe farven og fjerne eventuelle ru pletter. Vent, indtil tælleren er på plads til at bryde op og fjerne knock outs for vask og vandhane.
 14. Fastgør modstrid med skabe med silikone caulk lim, forsigtigt sænke den på plads.
 15. Forsegl beton med en vandbaseret sealer og en pensel til at beskytte det fra pletter.
 16. Øvelse gør mester

Arbejde med beton, der er mere tørt i konsistens kan tage lidt tid at få ret. Build to eller tre mindre forme og arbejde på konsistens og farve af betonen samt stampning og nivellering proces, indtil du er tilfreds. At lære at lave køkken konkrete bordplader kan betragtes som en kunstform; mindre skønhedsfejl kan hjælpe låne karakter og interesse for det færdige produkt. Tag din tid med hvert trin, skal du kontakte din lokale beton forhandler til enhver tid med spørgsmål og vide, at du vil producere en køkkenbordet værdig ethvert show sted.