Hvordan laver Hurricane Candles

Hvordan laver Hurricane Candles


Hvis du nogensinde har ønsket at lære at lave orkanen stearinlys, vil du være glad for at opdage, at de er ganske enkelt at oprette. Hurricane stearinlys er perfekt til indendørs eller udendørs brug, og kan pyntes med alle former for dekorative materialer.

Om Hurricane Candles

Hurricane stearinlys er store lysestager, der er lavet af voks, og bruge en lille offerfund stearinlys inde for belysning. Kombinationen af ​​en tyk voks skal og et tændt stearinlys inde giver en dejlig varm glød. Hurricane indehavere er normalt lavet med almindelig hvid voks, selvom du kan tilføje et strejf af farve, hvis det ønskes.

Realiseringen orkanen stearinlys kan du tilpasse skallerne ved at tilføje indlejrede objekter at tilpasse dem.

Hvordan laver Hurricane Candles

Disse instruktioner vil guide dig gennem det grundlæggende i, hvordan man laver orkanen stearinlys, hvilket resulterer i en almindelig, usminkede shell. Det vigtigste at huske på er, at du har brug for en god kvalitet paraffin, med et højt smeltepunkt. Hvis du vælger en billigere, lavere kvalitet voks, vil du ende op med en varm, klæbrig brandfare i stedet for en smuk lys.

Lav et par af disse, så du er fortrolig med de teknikker, der er involveret, før du prøver kræfter med mere komplicerede stilarter.

Materialer:

 • Dobbelt kedel eller smeltedigel for voks
 • Paraffin med et højt smeltepunkt på mindst 150 grader Fahrenheit
 • Stor søjle eller orkan lys skimmel (hvis formen har en væge hul, sørg for at det er forseglet)
 • Silikone spray (også kaldet slipmiddel)
 • Stor, robust spand at bruge som et vandbad
 • Tænger og grydelapper
 • Candle farvestof (valgfrit)

Instruktioner:

 1. Få vandbadet klar: Fyld stearinlys formen med vand og plads i spanden. Hæld nok koldt vand i spanden til at nå omkring en halv inch fra toppen af ​​formen. Fjern formen og tørre grundigt.
 2. Let belægge indersiden af ​​formen med silikone spray.
 3. Mål og skære voks. Du skal nok til at fylde stearinlys formen til den ønskede højde på dit færdige orkan stearinlys.
 4. Smelt voks i dobbelt kedel. Når voks er glat og helt smeltet, tilsættes et strejf af farve, hvis det ønskes, og rør forsigtigt at kombinere.
 5. Hæld den smeltede voks i candle formen.
 6. Brug tænger og grydelapper, løft forsigtigt formen og læg den forsigtigt ind i vandbad, pas på ikke at plaske noget vand i formen. Det kan være nødvendigt at afveje formen ned for at holde det siddende fladt i vandbad - du kan gøre dette med tunge husholdningsartikler, såsom omvendte middag plader.
 7. Lad den fyldte form at sidde i vandbad. Voksen vil begynde at hærde udefra indad. Vent tykkelsen af ​​denne hærdet voks er omkring en halv tomme omkring hele den indvendige væg af formen.
 8. Fjern formen fra vandbadet og hurtigt, men forsigtigt hælde det resterende smeltede voks tilbage i din smeltedigel.
 9. Lad voks skallen i formen at afkøle helt, før du fjerner den fra formen. Vær forsigtig, når du tager orkanen skallen ud af formen, som voks kunne være temmelig skør.
 10. Niveau øverste rand af lys ved hjælp af en varm ske eller vegetabilsk skrællekniv.

Hvis du vil bruge din orkanen stearinlys, placere en klart glas offerfund holder indeholder en offerfund lys indeni. Lys med et lys lighter.

Forskønne en Hurricane Candle

Nu hvor du har lært den grundlæggende måde at gøre orkanen stearinlys, kan du lege med dem og tilføje alle former for integrerede objekter. Her er nogle projekter, du kan prøve:

 • Tilføjelse af et foto - Candle Tech har en stor tutorial til at gøre foto stearinlys skaller.
 • Efterårsblade candle - De anvendte teknikker til at gøre dette hurricane stearinlys kan tilpasses til at inkorporere andre materialer såsom tørrede blomster, glasperler, eller stof scraps.
 • Chunk vokslys shell - Dette er en anden måde at gøre orkanen stearinlys, med bidder af farvet voks.

Nyd din Hurricane Candles

De færdige orkan stearinlys kan bruges indendørs eller udenfor, da skallen vil beskytte offerfund stearinlys fra brisen. Anvendelse af flere orkan stearinlys sammen til linje en sti eller dekorere et bord kan gøre en smuk præsentation. De gør også store gaver!