Hvordan laver Chase Kreditkort betalinger

Hvordan laver Chase Kreditkort betalinger


For at gøre din Chase kreditkort, samle din seneste regning fra virksomheden og dit checkhæfte. Chase har flere betalingsmuligheder til rådighed for at hjælpe dig med at gøre disse betalinger i tide.

Chase Kreditkort Betalingsmuligheder

Ikke mange mennesker kan lide at skrive en check på et kreditkort betaling. Chase skabt en lang række metoder til at betale dit kreditkort regningen, så du kan vælge den metode, der er mest praktisk for dig.

  • Kreditkort betalinger Online: For at gøre en Chase kreditkort betaling online, enkel adgang for Chase.com hjemmeside, oprette et login, og planlægge din betaling. Du kan anmode om en engangs-betaling af et bestemt beløb, eller planlægge automatiske betalinger at forekomme hver måned for et bestemt beløb. Hvis dette er dit første besøg på hjemmesiden for at foretage en betaling, skal du oprette en bruger-id og adgangskode til hjemmesiden. Denne proces tager kun et par minutter at gennemføre. Når du er inde, kan du få adgang til dine seneste kontooplysninger, foretage en betaling, tilføj en konto eller endda bede om en kreditlinje stigning. For mange, betale regninger online er den letteste metode til at betale regninger hjemmefra hurtigt.
  • Chase Banks: Hvis du har en Chase Bank i dit område, dette er en anden mulighed for at betale dit kreditkort regningen. Du kan besøge nogen af ​​Chase eller Bank One afdelinger til at betale et Chase kreditkort regningen, med eller uden at have en indlånskonto i banken.
  • US Mail Betaling: En af de mest almindelige metoder til at betale et kreditkort regningen gør en betaling via US Postal Service. Betalinger for Visa eller MasterCard kreditkort via Chase gå med post til:

Chase Card Services

PO Box 94014 Palatine, IL 60094-4014

Hvis du har en butik mærkevarer kreditkort via Chase, kan du maile betaling til følgende adresse:

Kortmedlemmet Services PO Box 15148

Wilmington, DE 19886-5148

Overnight betalinger er en mulighed, men skal ske til den relevante placering. Du bliver nødt til at besøge din posthuset for at få en passende porto for eksprespost. Send en overnatning levering til:

Chase Card Services

Att: Betaling Processing

2500 Westfield Drive

Elgin, IL 60124

  • Western Union Quick Saml Betaling: Chase giver mulighed for kortholdere at betale med Western Union Quick Collect, en metode, der gør det muligt at betale din regning med det samme ved at besøge din lokale Western Union eller ved at bruge virksomhedens online service. Hvis du betaler på denne måde, skal du bruge en af ​​tre kode byer.

Kode By - Præsident AWA114930

Kode By - Lyons AWA 042.505

Kode By - Quigley AWA 002.983

  • Elektronisk overførsel: Det er muligt at lave en bankoverførsel til at betale dit kreditkort betaling til Chase. For at gøre dette, skal du foretage betalingen til følgende Chase kontonummer:

ABA Routing Number - 0.210-00.021

Kontonummer Intern - 304-002682

  • Telefon Betaling: For at kontakte Chase over telefonen for at planlægge en betaling, ring til service hotline på 1-800-935-9935. Du skal have en kontrol eller opsparingskonto rådighed til at trække midler fra at bruge denne mulighed.

Sagsbehandlingstider

Indbetalinger via Chase hjemmeside, i en Chase filial, via telefon eller via Western Union og bankoverførsel skal skrive som en kredit til dit kort konto samme dag. Overnight betalinger kreditere din konto den næste arbejdsdag. Betalinger du mail tager længere tid at skrive på grund af post sagsbehandlingstider. Chase skal kreditere din konto den dag, din betaling er modtaget, afhængigt af hvad tid på dagen betalingen er modtaget. Generelt, når du bruger traditionel post, er det bedst at sende din betaling mindst fem dage før det er på grund at undgå forsinket betaling gebyrer.