Hvordan laver butterdej

Hvordan laver butterdej

Er du spekulerer på hvordan man laver butterdej? Mens der er meget gode frosne puff kager til rådighed i afsnittet fleste købmandsforretninger fryser, kan hjemmelavet puff pastaagtige gøre denne særlige lejlighed endnu mere specielle.

Vejledning i fremstilling af butterdej

For nylig har en række nye metoder til at gøre butterdej opstået som tager meget af det hårde arbejde og tid ud af ligningen. Realiseringen af ​​et klassisk butterdej indebærer en mel og vand dej, smør, masser af rullende, præcise målinger, præcise temperaturforhold og omkring tre dage af din tid.

Heldigvis har kreative og eventyrlystne kokke lærte at gøre butterdej hjælp enklere metoder, og endnu vigtigere mindre tid!

Før du går i gang, skal du sørge for at følge nogle af disse generelle tips:

 • Arbejdet med en kold overflade, såsom en forkølelse marmor bordplade eller marmor bord.
 • Det er nødvendigt at holde smørret, du bruger i din opskrift koldt. Dette skyldes, at smørret smelter i madlavning og efterlader de luftlommer, som gør butterdej puffy. Hvis det på noget tidspunkt, smørret begynder at blødgøre, pop dejen i fryseren i 10 til 15 minutter for at autorisere den op igen. Smeltende smør vil ødelægge din indsats, når du laver butterdej.
 • Hvis du kan lide din butterdej til at have en skinnende glans, efter at den er bagt, kan du børste det med et æg vask før bagning.
 • Butterdej kan ske i store partier og frosne. At fryse, wrap tæt med plastik og derefter folie og fryse i op til tre måneder.
 • Mens metoderne i denne artikel viser, hvordan man laver butterdej er lettere end den traditionelle metode, er der stadig nogle problemer involveret. Hvis du prøver at gøre butterdej et par gange med dårlige resultater, er der ingen skam i at købe den frosne wienerbrød til rådighed i din købmand fryser sektion.
 • Som med enhver wienerbrød, butterdej er bedst med minimal håndtering. Jo mere du håndtere wienerbrød, jo mere du ofrer afskalning og ømhed.

Metode # 1

Ingredienser

 • En kop ubleget brød, mel (være sikker på det er brød, mel og ikke regelmæssig ubleget mel alle formål)
 • 1/4 kop ubleget mel alle formål
 • 1/4 tsk salt
 • To pinde plus yderligere fem spsk frosne usaltet smør
 • Seks spsk isvand

Kørselsvejledning

 1. Sigt mel og salt i en skål.
 2. Ved hjælp af en groft rivejern, riv den frosne smør i skålen med salt og mel og bland forsigtigt. Ingen grund til at indarbejde smør og mel sammen på dette tidspunkt - bare forsigtigt smide ingredienserne sammen.
 3. Tilsæt isvand.
 4. Bland alle ingredienserne sammen ved hjælp af en gaffel eller et piskeris.
 5. Saml dejen og vend det ud på en meldrysset arbejde overflade.
 6. Brug hælen af ​​din hånd, trykke ned på overfladen. Må ikke ælte. Bare bruge dine hænder til at trykke og spredning, så smørret er mere indarbejdet i melet.
 7. Pat dejen til en kugle. Pak det med plast og fryse i 20 minutter.
 8. Rul dejen på et meldrysset bord til en rektangel, der er 1/2 tomme tyk.
 9. Fold dejen i tredjedele, og derefter fold det på midten.
 10. Rul dejen igen i et rektangel.
 11. Gentag foldning og rullende en gang mere.
 12. Fold dejen som anvist ovenfor, pak det ind i plastic, og fryse dejen i yderligere 20 minutter.
 13. Gentag flere to cykler af rullende, folde og frysning.
 14. Nu dejen kan bruges lige som du ville enhver anden butterdej.

Metode # 2

Den anden metode er interessant, som anvender gær til at butterdej dejen. Mens gær er ikke en traditionel ingrediens i butterdej, kan det være værd at forsøge, hvis du søger for at spare nogle skridt og gøre en hurtig butterdej på en eftermiddag. Metoden kan findes på Sådan Cook Ligesom din bedstemor.

Realiseringen butterdej Er ikke så kompliceret som det ser ud

Som du kan se, fremstilling og anvendelse af butterdej til alle dine opskrifter, der kræver butterdej behøver ikke at være en kompliceret, flere dag proces. Giv de to metoder over en prøve. Du vil måske opdage, at du er langt bedre til at butterdej, end du nogensinde kunne have troet.