Hvordan laver American Express Betaling Online

Hvordan laver American Express Betaling Online

Brug American Express onlinebetaling funktioner til at forenkle processen med at betale din American Express kreditkort. Denne online service er tilgængelig for alle de kreditkort, der tilbydes af denne populære udsteder, herunder personlige og business kreditkort.

Betale din regning

Brug af American Express betale online-mulighed kan gøre regningen betalingsprocessen meget lettere og hurtigere end at vente på et papir erklæring i den mail, skrive en check, og sende betalingen tilbage via mail. Betalende online giver kortholdere at foretage betalinger med blot et par klik med musen. Dette eliminerer bekymre sig om kontrol blive tabt i posten, hvilket resulterer i dyre sent gebyrer.

Brug American Express Pay Online Option

Betal din American Express kreditkort regningen online via online betaling hjemmeside. For at kunne bruge online betaling af regninger til rådighed gennem American Express, skal du først nødt til at registrere din konto.

Processen med registrering er let.

 • Indtast din 15-cifrede kontonummer.
 • Indtast den 4-cifrede kort id.
 • Opret et brugernavn og adgangskode. Begge disse vil blive brugt, hver gang du logger på foretage en betaling.
 • Give oplysninger om den bankkonto, du ønsker betalinger drages herunder kontonummer og routing nummer. Du kan indtaste mere end én konto.

Kortholdere får lov til at registrere mere end et American Express kreditkort for online betalinger. Efter din registrering er gennemført, og alle oplysninger er bekræftet af American Express, vil du have adgang til at betale din American Express kreditkort online. Yderligere funktioner, der tilbydes online via American Express inkluderer:

 • E-udsagn: Har din månedlige kreditkort erklæring e-mailes til dig i stedet for gennem almindelig post.
 • Konto advarsler: Modtag en e-mail eller SMS, når din betaling forfaldsdato nærmer eller når din konto nærmer sig den maksimale kreditmaksimum.
 • Mobile Access: Hent din American Express kontooplysninger ved hjælp af din mobiltelefon.
 • Planlægning: Online betalinger til American Express kan krediteres kontoen med det samme, eller du kan vælge at udskyde betalingen ved at planlægge en bestemt dato for betaling, der skal foretages.

Alle ovennævnte funktioner er tilgængelige ved at besøge American Express hjemmeside og tilmelding.

Sikkerhed Bekymringer

Er det sikkert at foretage online betalinger med kreditkort? Mens nogle mennesker er ængstelige indtastning kreditkortnumre og andre personlige oplysninger på ethvert websted, American Express forsikrer kunderne om, at oplysninger, der indføres i stedet er trygt og sikkert.

Sitet bearbejder information på en krypteret måde, hvilket gør det langt vanskeligere for en potentiel identitet tyv / hacker at få adgang til dine oplysninger. Derudover har alle American Express kreditkort har identitetstyveri Bistand i det usandsynlige tilfælde, at nogen er faktisk i stand til at få adgang til dine oplysninger som følge af en online betaling.

Der er forholdsregler, du kan tage for at sikre dine oplysninger forbliver sikker, når udfylde en online betaling.

 • Sørg for, at hjemmesiden du besøger for at gøre din online betaling er den autentiske American Express hjemmeside. Nogle hackere oprette identiske steder i et forsøg på at indsamle kreditkortoplysninger.
 • Du må ikke foretage betalinger bruger en offentlig computer. Hvis du har ikke andet valg end at bruge en offentlig computer, skal du sørge for at rydde din Internet-browsing historie før de forlader computeren.
 • Hvis noget virker forkert med hjemmesiden, eller hvis du har en fornemmelse af nogen holder øje med dig, mens du forsøger at gøre din online American Express betaling, skal du lukke browseren session og prøv igen senere.

American Express gør online betaling af regninger sikker og nem, men det er op til de enkelte kortholdere til at sikre, at de ikke uforvarende tillade andre adgang til deres kontooplysninger.