Hvordan lærer en kanin Tricks

Ved første øjekast kan du tror, ​​at kaniner er stum og bare se sød og dejlig. Du kan endda tro, at måske du gjorde forkert beslutning, når du vælger en kanin som dit kæledyr, da det ikke vil være i stand til at lære tricks. Men sætte dine antagelser til side, da det er meget muligt at undervise kaniner nogle tricks. Du behøver ikke engang et dyr træner til at gøre det. Med masser af tålmodighed og tid nok, kan du lære din hund et par tricks, der vil glæde din familie og dine venner. Tjek nogle tips om hvordan man lære en kanin et par enkle tricks.

  • Lær din kanin til at reagere ved at komme tættere på dig, når du kalder dens navn. Begynd ved at holde et stykke af sin livret i hånden og går ned på gulvet, så den kan se og lugte maden. I begyndelsen bo tæt på dit kæledyr, som du viser fødevarer det kan lide som du kommer og kalder dens navn. Når det lærer at reagere på kommandoen, flytte længere tilbage næste gang. Dette er for at træne din kanin til at komme, uanset hvor du er, når dens navn kaldes.
  • Lær det at hoppe over en forhindring eller på en sofa. Anbring en pind eller dyvel over en svag stak bøger. Omkring fire inches høj, er godt nok. De første par gange løfte kanin op og over den hurdle mens siger ordet hoppe. Giv det nogle opmuntrende ord, kæledyr og belønne det for dets gode arbejde, efter at den er gået over den hurdle. Gentag trin et par gange, indtil det genkender din kommando. Bliv på den anden side af den hurdle næste gang, og hold din Peta € ™ s livret. Giv kommandoen, og når den udfører tricket, ros og belønne det.
  • Brug den samme proces til at lære den at hoppe på din sofa. Giv en lav skammel, hvis springet fra gulvet til sofaen er for høj. Lær det at hoppe på skamlen ved at placere din hånd med den livret på toppen af ​​afføring før den udsteder din kommando. Pat toppen af ​​afføring til at fortælle det, hvor gå. Gentag processen, når den har mestret hoppe over taburetten til at springe til sofaen.
  • Lær dit kæledyr til at tigge om mad. Hold fødevarer foran kaninen og give kommandoen for det at sidde op. Som det lugter mad, vil det hæve sit hoved. Flyt din hånd op lidt ad gangen, indtil den hæver sin krop til sin fulde længde. Når det sidder op, ros og belønne det. Bagefter gøre det vente til sin belønning i flere sekunder, mens det forbliver i den tiggeri position.

Disse er blot nogle af de tricks, som du kan lære din kanin. Varier hoppe trick ved at erstatte dyvel med en hula hoop. Med tid og tålmodighed vil du være i stand til at lære dit kæledyr mere enkle tricks, at det kan lære gennem gentagelse og belønning system.