Hvordan Kosmetiske Tandpleje kan give dig Bright hvide tænder

Nogle gange har du bare vil have en lysere smil. Måske har du pletter på dine tænder, eller måske uanset hvad du gør, bare du canâ € ™ t få dem så hvide som youâ € ™ d gerne. Kosmetisk tandpleje er en stor mulighed for at gøre din smil helt hvid.

Hvordan Kosmetiske Tandpleje kan give dig Bright hvide tænder

Håndkøb muligheder er billige og nemme

En af de første ting, som mange mennesker forsøger, når de ønsker et hvidere smil er håndkøb muligheder. Ting som whitening tandpasta, geler og strips er tilgængelige på apoteker, købmandsforretninger, og meget mere. Disse håndkøb muligheder fungere godt, hvis I ikke € ™ t har meget at beskæftige sig med, eller hvis youâ € ™ re på udkig efter en let blegning. Over the counter muligheder er billig og let at bruge. De har også generelt tilbyder en hurtig løsning, som er fantastisk, hvis du har brug for en hvidere smil i en kort tid. Men de arenâ € ™ t den bedste mulighed, hvis du har brug for en mere intens hvid.

Professionel Blegning med din tandlæge

Du kan gå til din tandlæge for at få en professionel blegning. Dr. John Gordon er i stand til at slippe af med pletter på dine tænder og bruge en mere kraftfuld blegemiddel end findes på håndkøb muligheder, du kan få. De blegemidler at en tandlæge bruger er sikre og vil være i stand til at få dine tænder så hvide som muligt. Plus, youâ € ™ ll har tandlægen holde øje med din tandsundhed, der sikrer, at intet går galt. Det er perfekt, hvis youâ € ™ re bekymret potentielle problemer.

Laser Whitening er dyrt, men effektiv

En anden mulighed for at overveje, når du vil virkelig hvide tænder er laser tandblegning. Det er nyere teknologi, der sikrer de hvideste mulige tænder. Laser tandblegning vil tage flere sessioner, men det vil sikre, at dine tænder wonâ € ™ t har flere pletter. Itâ € ™ s ikke ondt, og denne procedure holder dine tænder hvid i op til to år. Ulempen til laser tandblegning er, at det kan være dyrt, koster langt over $ 1.000. Det er noget, du bør drøfte med din tandlæge, hvis youâ € ™ re interesseret i at sikre dine tænder forblive hvid for en længere periode.

Overvej Finer For en bedre Smile

Hvis alt andet fejler, at et sidste option få og holde dine tænder så hvide som berømtheder er at få finér. Disse stykker er ikke dine faktiske tænder. I stedet er de stykker porcelæn, der er bundet til forsiden af ​​tænderne. De er lyse, hvide, og vil give dig det udseende, du ønsker. Men de er ikke dine tænder. De vil hjælpe i en række forskellige situationer. Ikke blot vil finér hjælpe dig har en lysere smil, kan de hjælpe med mærkelige afstand, tilhugget tænder eller skæve tænder. På grund af dette, et antal mennesker har finer for en bedre Smil.

Kosmetisk tandpleje kan gøre dit smil lysere og hvidere. Det kan gøre dig føle sig mere trygge i din dag-til-dag forretninger, og hjælpe dig med at blive klar til store begivenheder. Uanset om youâ € ™ re på udkig efter en permanent løsning eller noget for at hjælpe med en særlig begivenhed, kan din tandlæge hjælpe dig med at finde ud af den bedste løsning.