Hvordan kører en halvmaraton kan forberede dig til en Full Marathon

Løb en halvmaraton er en af ​​de bedste måder, du kan forberede dig på at køre en fuld maraton. Det giver dig mulighed for at forberede dig selv, ikke kun for den fysiske vejafgift begivenheden kan tage på dig, men også for den mentale indsats, du har brug for.

En halvmaraton forbereder dig fysisk

Kørsel af en halvmaraton kan virke let i forhold til en fuld maraton, men det er stadig meget vanskeligt og de fleste mennesker bliver nødt til at træne for at opnå det. Forberedelse først til en halvmaraton, snarere end en fuld maraton, kan du starte din træning langsommere, hvilket gør det langt mere sandsynligt, du vil undgå skader. Start langsomt vil opbygge reserver af styrke og fleksibilitet og bidrage til at mindske slitage, at uddannelse til et maraton kan have på dine led.

En halvmaraton vil også hjælpe dig til at vurdere dine uddannelsesindsats. Det er ofte vanskeligt at sige, hvor du brug for at øge din indsats, før du har konkurreret. Det kan være, at du har brug for at styrke din ryg, eller din kerne muskler, eller du har brug for at arbejde mere på udholdenhed. Alle er unikke og det er næsten umuligt helt at vurdere et uddannelsesprogram indtil begivenheden er kørt, og kan identificeres svagheder.

En halvmaraton er en lærerig oplevelse

Et af de fælles bekymringer folk nye til konkurrencedygtige løbsarrangementer omgiver mekanikken i selve arrangementet. Du kan bekymre, at du vil gå den forkerte vej, ikke bringe nogle vigtigt udstyr, eller misforstår retninger og blive diskvalificeret. Du kan være bekymrede over at køre blandt en masse andre mennesker, eller hvad stemningen af ​​begivenheden vil være.

Løb en halvmaraton, hvor der er meget mindre pres, er et godt udgangspunkt. Fuld maratonløb normalt tiltrækker professionelle løbere og kan være meget mere konkurrencedygtige. Startende med en halvmaraton vil bidrage til at tage brodden din angst, og introducere dig til alle de konventioner begivenhed kører med mindre pres. Halvmaraton løbere kan være mere venlige og villige til at hjælpe, da mange af dem konkurrere om det sociale aspekt af at køre.

En halvmaraton Forbereder Your Mind

Din evne til at fuldføre lange afstand begivenheder påvirkes af din sindstilstand og din viljestyrke. Mens du kan simulere betingelserne for en maraton ved at køre lange afstande på egen hånd, kan meget lidt forberede dig til den fulde oplevelse. Løb en halvmaraton, vil du se, hvordan du er berørt af skarer af både løbere og tilskuere. Du vil også se, hvor godt du kan klare andre hindringer, som "rammer muren". Dette er, når du løber tør for glykogen, eller energi butikker, og pludselig bliver opbrugt. De fleste marathon og halvmarathon racere oplever dette på et tidspunkt, og har brug for at lære at håndtere det, både mentalt og fysisk.

Løb en halvmaraton er en alvorlig affære, men det kan også være et skridt i retning af at konkurrere i en fuld maraton. Langdistanceløb begivenheder er yderst tilfredsstillende og kan være en sund motivation for at komme i form og tabe sig.