Hvordan Kim Kardashian kan miste Baby vægt (og få hende Famous Butt tilbage)

Der er få legemsdele i verden helt så berømt som Kim Kardashian er velskabt bagende, som er blevet sprøjtet i al sin herlighed tværs af hundredvis af magasinet dækker i de sidste par år. Men da blive gravid, at røv er blevet opslugt af baby vægt hun opnået under hendes graviditet.

Selvfølgelig er det helt normalt for kvinder at tage på i vægt under graviditeten - nogle kan forvente at sætte på hele 35 pounds. Ifølge sladder skribenter (hvis du kan stole på dem, som du sikkert kan ikke), Kim måske har fået endnu mere, med nogle siger hun vundet 70 pounds.

Vi har ingen tvivl om, at efter at hun føder, vil hun arbejde hårdt for at få det berømte røv tilbage. Og hvis du ønsker at tabe barnet vægt, kan du følge de samme råd vi giver Kim K.

Hvordan Kim Kardashian kan miste Baby vægt (og få hende Famous Butt tilbage)

Tag Vægttab Slow

Den gennemsnitlige sygepleje mor kræver omkring 1.800 kalorier for at have nok energi til hendes krop og stadig producere kvalitet mælk. Desværre betyder det, at post-barn vægttab kan være lidt langsom. Men sikker vægttab er yderst vigtigt. Hun vil have at undgå kosttilskud eller drastiske vægttab kostvaner, som kan give bagslag og påvirke hendes sundhed og helbred hendes baby. Det kommer til at handle om langsom, stabil vægttab for Kim. Så hun skal ikke forvente at få hende røv tilbage i mindst et par måneder.

Vælg Mad & drikke forsigtigt

Kim har måske allerede været temmelig selektiv om, hvad hun spiste før graviditeten, og hun kommer til at nødt til at opretholde denne holdning. Hun bør fokusere på at spise frugt og grøntsager, med nogle komplekse kulhydrater og magert proteiner (fisk, kyllingebryst, kalkun, og bælgplanter) for god foranstaltning. Hun har brug for at sige farvel til hendes foretrukne skyldige fødevarer, undgå fedt, der ikke er helt naturligt og umættede.

Hvordan Kim Kardashian kan miste Baby vægt (og få hende Famous Butt tilbage)

Har du problemer med zoner, du forsøger at slippe af med? Tjek vores guide til at opstrammende dem op!

Træning med Care

Post-graviditet vægt er allerede temmelig hårdt at miste, men Kim vil ikke være i stand til at skubbe hendes krop hårdt i mindst et par måneder efter at barnet er født. Hun vil ikke have energi til at gøre meget motion for et par uger efter fødslen, og hendes krop vil ikke håndtere belastningen, indtil et par måneder senere. Hvis hun kommer til at ramme gym at komme tilbage i form, vil hun nødt til at starte ud langsomt og gradvist øge mængden af ​​motion hun gør. Hun har brug for at træne sin krop til at håndtere mere og mere anstrengelse, indtil hun endelig kan gøre cardio, pilates og styrketræning, der vil smelte væk dem pounds.

Ja, det vil ikke være nemt, men der er ingen tvivl om, at hun vil være i stand til at få hendes berømte røv tilbage. Det vil tage tid for det til firma op og forme op til den herlige bageste som det var engang, men det er forventes med graviditet og fødsel.