Hvordan Kickboxing kan forvandle din træning

For at holde en workout sjovt og værd det er godt at blande tingene op og én måde at gøre det kunne være gennem kickboxing. At gøre det samme workout uge efter uge kan blive kedeligt, men hvis du begynder at smide i nogle spark og slag kan du begynde at se nye resultater og føler en ny forfriskende energi. Tilføjelse kickboxing til en træning giver det en ny, dynamisk twist.

Fordelene for at tage på sådan en træning er rigeligt og værd at de svedige ømhed. Kickboxing kan forvandle din træning og føre til yderligere toning af din krop og en stigende af udholdenhed. Disse to ting er, hvad alle ønsker fra en god træning. Og du kan stadig få en god træning uden den fysiske kontakt sparring. Lad os undersøge, hvordan kickboxing kan gøre dette.

Transformation

Kickboxing er defineret som kampene teknik kombinere karate-type spark med udstansning af boksning. Både karate og boksning på egen hånd, er energiske træning, men kombinationen af ​​dem giver dig mulighed for at træne både din øvre og nedre krop. Desuden tager det udholdenhed at komme igennem en god kickboxing træning. På grund af dette, vil cardio aspekt træningen skal dækkes.

Strækning / Warm-up

Den første transformerende fordel du vil se fra at tilføje kickboxing er gennem stretching. De fleste mennesker gøre nogle stretching, men strækker sig uden formål kan gøres uforsigtigt og endda sprunget. Med kickboxing Det er imidlertid en nødvendighed. Fordi du vil sparke og gøre bevægelser, som du ikke har gjort før, kan det føre til muskel stress. Men ved at starte med 15 minutter af udspænding og warm-up øvelser vil du få mere ud af dine muskler og ... træning.

Grundlæggende

Der er to måder at gøre dette træningspas: med bistand fra en træner, der har kickboxing erfaring eller på egen hånd. Der er nogle grundlæggende funktioner, du kan gøre for at begynde at se transformation resultater. Det grundlæggende omfatter stansning, sparker og core træning.

Stansning

Den stansning del af træningen vil omfatte hjælp tunge poser eller hastighed tasker, og puder. Kunsten at udføre dette aspekt af træningen ordentligt, er gennem en kombination af slag. Den hurtige jab og hook dorn er den kombination, der vil give dig mulighed for at tone den øvre arme, skuldre og bryst. Udførelse af disse kombinationer over en to to fem minutter tidsrum vil også få dit hjerte til at pumpe. Dette gøres ved at øge hastigheden og længden af ​​tid at udføre disse slag.

Kicking

Der er tre primære spark til at starte ud med; de er front, side og Roundhouse spark. Det bedste sted at starte er bare sparke på ingenting. Strækker vil bidrage til at øge din sparke rækkevidde. Til sidst, kan du arbejde op til at sparke posen, puder eller stansning dummy. Benmusklerne vil hurtigt få tonet fordi hele benet vil blive brugt gennem aspekter af at opretholde en stærk balance og holdning, mens de udfører flere sæt spark.

Core Training

Kernen i din krop, som omfatter abs og lænd muskler, vil få en utilsigtet træning lige ved at udføre stansning og sparke træning. Dog bør en fuld kickboxing træning omfatte styrkelse af abdominale og rygmuskler gennem en sådan øvelse som crunches og side bøjninger. Opbygning kernen vil hjælpe dine bevægelser bliver bedre og vokse din udholdenhed, samt tone din krop.

Hver aspekt vil arbejde de store muskler i kroppen. Kombinationen af ​​at bruge musklerne i så hurtig maade toner samt udvikler en udholdenhed, der kan fremskynde metabolisme. Det vil ikke tage lang tid at se fordelene ved denne krop omdanne træning.