Hvordan kan Peer Group Indflydelse Drug Abuse

Hvordan kan Peer Group Indflydelse Drug Abuse
Hvordan skal man behandle med teenage pres.

Hvis du er en forælder til en teenager, du håber du laver alt hvad du kan for at forsikre dit barn har den bedste start på livet, men kan du finde dig selv spekulerer, hvordan kan peer gruppe indflydelse stofmisbrug?

Forstå, hvordan Peer Group Indflydelse Drug Abuse

Det er en kendsgerning faktisk, at fugle af en fjer gøre flok sammen. Hvis en teenager omgiver sig med jævnaldrende, der eksperimentere med eller misbrug af narkotika, er det kun et spørgsmål om tid, før de beslutter at prøve, eller værre, bliver en hyppig misbruger af narkotika selv.

Teenagere oplever et væld af interne kampe, fra kampe montering i og finde venner, gruppepres til ændringerne i deres organer, pubertet, og spørgsmål om seksualitet. Disse ændringer begynder at slå rod i en sårbar og letpåvirkelig tid. Denne sårbarhed skaber en åben dør for narkotika og alkohol for at indtaste, hvis en teenager er udsat for dem. Peer pres er et meget reelt problem, der berører de fleste børn på et eller andet tidspunkt. Uden en stærk støtte system kombineret med struktur og forældrenes vejledning, kan en teenager nemt falder af sporet og finde sig hængende med den forkerte pakke.

Accept

At være en del af mængden og finde accept fra andre teenagere er en dagligdags kamp for de fleste børn. Hvis du er en teenager kæmper for at få venner og finde accept for din egen individualitet, kan det være svært at slå ned fristelser narkotika og alkohol. Hvis dine kammerater misbruger stoffer og beder dig om at deltage i, eller hvis de truer dig til at tage del i deres aktiviteter, er det tid til at tale med en voksen om situationen. Må ikke bekymre dig om konsekvensen; gøre det rigtige er altid bedst i sidste ende. Venner, der forventer du at misbruge din krop eller sind er ikke dine venner. Stol på voksen indgriben for at få dig igennem disse vanskelige tider, og styre uden om børn, der pres på dig til at leve denne livsstil.

Et vågent øje

Hvis du er en forælder eller værge for en teenager, har du højst sandsynligt begyndt at forberede dig selv for det pres og stress af teenage relationer. Alle forældre frygter for deres børn og deres sikkerhed, og der er ingen tvivl om, at teenagere kan finde sig selv i en kreds af fristelser og ubehagelige situationer på et givet tidspunkt. Når børnene danner venskaber inden sociale kredse i skolen, kan det være svært for en arbejdsgruppe forælder at holde et vågent øje med de venskaber og adfærd af teen-gruppen. Stereotyper børn er gået af i svinget, da preppiest sport begejstret barn kunne lige så let være involveret i narkotika som barnet fra den forkerte side af sporene.

Holde et vågent øje med din teenager og deres ekstra fritidsaktiviteter vil hjælpe fingerpeg dig ind på en hvilken som helst form for narkotika eller alkohol misbrug, før den bliver sædvanligt. Med de fleste stofmisbrug finder sted uden for campus, er der et par ting du kan gøre for at holde en sund fane på din teenagers omgangskreds:

 • Hold øje med dine teenagere venner.
 • Tal med lærere og skole rådgivere.
 • Hold involveret med aktiviteter efter skole og åbne dit hjem til sammenkomster.
 • Tal med dine børn om farerne ved narkotika.
 • Undgå trusler.
 • Giv en hjem rig med aktiviteter, latter og spil.
 • Lyt uden straf.
 • Kend forældrene til din teenagers venner.
 • Tag weekend ture og getaways og bringe din teenager for sjov.
 • Glem aldrig at sige jeg elsker dig.

Forældreinddragelse

Ingen mængde af forældreinddragelse er for meget. Prøv ikke at nag din teenager, men holde fokus og involveret i deres daglige aktiviteter. Kommuniker. Giv dig tid til følsomme diskussioner og dele følelser i en åben indstilling. Lad din teenager vide, at du støtte dem og fremme deres uafhængighed. Advar dem om farerne ved peer pres og stofmisbrug, og lytte, når de deler deres erfaringer og følelser.

Kedsomhed: Ingen steder at Turn

Hvorfor teenagere misbruger narkotika og alkohol? For mange er svaret enkelt: kedsomhed. Andre kan vokse op i et miljø, hvor stoffer og alkohol er accepteret og misbrugt. De skjulte farer of Drug accepterer husstande er ekstreme. Hurtigt, mister forældrene deres autoritet og blive "ghost" forældre, der tilbyder lidt vejledning og indstilling ekstremt dårlige eksempler. Uden en leder i pakken, kan barnet nemt gå på afveje og køre grasserende. Desværre er de fleste børn, der vokser op i vanedannende boliger ender stofmisbrugere. Trykket i disse typer af boliger er hård, og de fleste teenagere bukke under for den livsstil følelse af, at der ikke er noget alternativ.

Søger hjælp

Hvis du har en bekymring om, hvordan peer group indflydelse stofmisbrug, eller et spørgsmål om familiens problemer, er det afgørende, at du mødes med en stofmisbrug rådgiver eller vejleder. Det er aldrig for sent at gribe ind. Hvis du bemærker symptomer på narkotikamisbrug, straks drøfte spørgsmålet med dit barn og søge professionel hjælp. Husk, børn har brug for forældre til at sætte grænser og holde involveret.

 • National Youth
 • Sundhed A til Z
 • Web Md