Hvordan kan man se, om en kvinde er interesseret

Hvordan kan man se, om en kvinde er interesseret


Spekulerer hvordan man se, om en kvinde er interesseret? Tjek den rådgivning fra vores dating coach.

Hvordan kan man se, om en kvinde er interesseret

Reader Spørgsmål

Jeg bliver slået ned eller stod op en masse. Jeg vil sige omkring 80 procent af de kvinder, jeg har spurgt har gjort det ene eller det andet. Jeg vil virkelig gerne vide, hvordan du kan fortælle, hvis en kvinde er interesseret, før du spørger. Jeg kan ikke få nogen gode råd fra venner eller familie. De siger ting som, "Du vil bare vide" eller "Læs deres kropssprog." Problemet er, at jeg ikke kender, og jeg tror ikke, en anden 30 år, vil hjælpe. Jeg virkelig brug for nogle konkrete råd - Bidraget af:. Trevor

Ekspert Svar

Kære Trevor,

Både mænd og kvinder ofte spørger mig, hvorfor nogen acceptere en dato invitere, hvis han eller hun har ingen intentioner om at gå på den dato. Svaret på dette spørgsmål er enkelt, for mange, at afvise en dato invitation synes betyder og sårende. Hvad disse mænd og kvinder er ikke klar over, er, at der ikke følger op på en dato forslag er mere sårende end at dreje ned ad en dato i første omgang.

Selv om der er mennesker, der beder en person ud og folk, der accepterer datoer kun som et middel til at flirte, det meste af tiden er dette ikke tilfældet. Så hvad der forårsager en person i første omgang at spørge nogen ud eller sige ja til en date forslag kun senere ændre hans eller hendes sind? Svaret på dette spørgsmål er ikke så enkelt, og som regel er ikke resultatet af en specifik ting. Tværtimod ændring af hjertet er ofte resultatet af et par ting sker i hurtig rækkefølge. Desværre ofte synes denne ændring at ske ukendt for den tilsigtede som i dit tilfælde.

At blive slået ned eller stod op 80 procent af tiden fortæller mig du fejllæsning kommunikation på to niveauer. Et niveau er, hvordan du kommer over til andre. Med andre ord, er din verbale og non-verbal kommunikation slukke dit publikum, uden at du er klar. Det andet niveau af kommunikation, som du mangler, er, hvordan andre opfatter dig. Det betyder, at du ikke er klar over, hvad der præcist, eller når netop du slukke kvinder. Som et resultat, er du tilbage bliver slået ned eller stod op en masse.

Jeg vil foreslå to ting. Den første er, at du læser bogen, First Impressions: Hvad du ikke ved om, hvordan andre ser dig. Den anden anbefaling er, at du arbejder med en coach specifikt på at forbedre din dating og sociale færdigheder. Jeg er enig med dig, at vente en anden 30 år at finde ud af, hvad du gør forkert, er for længe at vente. Især når der er ting, du kan gøre lige nu for at vende din situation rundt.

~~ Lori

Er hun elsker mig?

Reader Spørgsmål

Jeg mødte denne gal på universitetet, vi ramt af. Problemet er jeg ikke sikker på jeg er hendes kærlighed eller ej? Jeg spurgte hende ud for at gå på biblioteket. Hun accepterede, men hun sagde, at hun havde en aftale med sin læge. Hun insisterede vi kunne gå på biblioteket i en anden uge. Den næste uge, selv om hun havde lovet, at hun ringede ikke. Da jeg spurgte grunden hun netop sagde, at hun lige havde glemt. I en uge gjorde `jeg taler om at gå ud på alle. Den næste uge bragte hun op på spørgsmålet om at gå ud at sige vi kunne gå efter eksamen. Så efter eksamen, jeg kaldte hende, sagde hun, at hun ikke er sikker på, hun kan gå ud, så jeg bad hende om at ringe til mig og fortælle mig, om hun kunne. Alligevel hun did not call - men igen en uge senere hun opdraget, at vi skal gå ud i næste uge. Da jeg ikke har været i et forhold før, jeg er forvirret. Er hun spiller hårdt at få? Skal jeg nødt til at være mindre til rådighed? Eller er jeg bare spilder min tid på denne gal? Eller, hun lige overveje mig en ven - Bidraget af:? Er hun virkelig elsker mig?

Ekspert Svar

Kære Er hun virkelig elsker mig,

Den hårde del om et nyt forhold venter på at finde ud af, om den anden person føler samme intensitet for dig, at du føler for hende. Denne ventetid kan være brutal. På den ene side, du ønsker at vente længe nok til at finde ud af, om hun er interesseret og ønsker den samme slags forhold, som du gør. På den anden side, behøver du ikke ønsker at vente alt for længe kun at finde ud af, hun ikke alle, der var ind i dig. En god regel, lyt med dine ører og dine øjne.

Når en pige elsker dig, vil hendes ord og hendes adfærd matche. Så når hun siger, at hun vil gøre noget, være et sted, kalder på et bestemt tidspunkt, gør hun. Jo mere uforudsigelig hendes ord og adfærd er, jo mindre intensitet er hendes følelser for dig. Pigen, du er interesseret i, er uforudsigelig; Det fortæller mig, at mens hun har følelser for dig, de er ikke den romantiske slags. Jeg tror ikke, hun spiller hårdt at få, jeg tror, ​​hun er interesseret i dig som en ven. Det er usandsynligt, at hendes følelser for dig vil vokse til noget mere end et venskab.

En måde at finde ud af med sikkerhed, om der er mulighed for en romantisk interesse er at være mindre tilgængelig. Hvis hun jager dig, og følger igennem med at tilbringe tid sammen med dig er der en mulighed for, at romantik vil blomstre. På den anden side, hvis hun jager dig, og den tid, hun tilbringer sammen med dig, er sjældne, så jeg ville have at sige, at du spilder din tid på hende.

~~ Lori

.