Hvordan kan man se mennesker på arbejde du er gravid

Hvordan kan man se mennesker på arbejde du er gravid
At fortælle dine kolleger om din graviditet, kan være vanskelig

Når det kommer til spørgsmålet om, hvordan man kan fortælle folk på arbejde, du er gravid, er der absolut rigtige og forkerte metoder til at gå med. Fortsæt læsning for at lære det grundlæggende om de rigtige metoder til at bruge.

Hvornår og Hvordan kan man se mennesker på arbejde du er gravid

Det er helt forståeligt, at være begejstret, når du lærer du forventer. Dog kan hoppe pistolen og dele dine gode nyheder frit på arbejde være mere skadelig end ikke. Den bedste ting at gøre er at få alle dine æg i én kurv og gå videre med et godt gennemtænkt plan.

Hvem kan man se det først

Den allerførste person til at vide, at du er gravid på arbejde skal være din direkte overordnede. Grunde, at din chef høre det fra dig først i stedet for en nysgerrig kollega nævnes:

 • Respekt: ​​Uanset om du kan lide din chef på et personligt plan eller ej, alle arbejdspladser har en grundlæggende hierarki protokol. Når et problem, annoncering, resignation eller andet arbejde begivenhed indtræffer, er det anset respektfuldt at gå til din direkte overordnede først og derefter bevæge sig op ad stigen til din chef 'chef og så måske de menneskelige ressourcer. Du har aldrig starter en kæde af begivenheder ved at fortælle en kollega eller din chef 'chef først. Det er simpelthen ikke for kosher i erhvervslivet.
 • Detaljer: Det er kun dig klart forstå din graviditet og post-graviditet arbejdsplads planer. Medarbejdere kan få nærmere oplysninger forkert, spinde vilde historier om dig forlader evigt, eller sige, at du forlanger seks måneder barselsorlov. Når din chef hører nyheder fra en kollega, kan hun modtage ukorrekte oplysninger om situationen.
 • Færre overraskelser: Før fortælle din chef, bør du overveje, hvad hans eller hendes bekymringer om graviditeten kan være. Hvis nogen blæser dit cover, og du ikke har fuldført dette trin, så kunne du være i problemer. Den sidste ting du behøver, er din chef overraskende dig ved at sige "Gæt hvad jeg lige har hørt."

Timing er alt

Nu ved du at fortælle din chef først. Men i lighed med, hvordan man fortælle folk på arbejde, du er gravid, er der andre mennesker, du skal kontakte, inden du foretager en aftale med din chef. Disse mennesker omfatter:

 • Din HR-afdelingen: Du behøver ikke at fortælle dem, at du er gravid, men du skal sørge for, at du forstår din barselsorlov rettigheder, sygeforsikring, barsel invalideforsikring, og grundlæggende rettigheder som ansat før fortælle chef.
 • Din graviditet behandleren: Din jordemoder eller læge kan have ideer om, hvor længe din ferie vil blive baseret på dit helbred.
 • Din partner og dig selv: Du ønsker at være sikker på, at begge du har tænkt længe og grundigt over orloven muligheder samt dine intentioner om at vende tilbage til arbejdet. Selv om mange kvinder skifte mening om barsel og arbejdsplaner efter fødslen, bør du formatere en grundlæggende oprindelige plan med din partner, der indeholder en diskussion om din økonomi og ressourcer.

Efter at have talt med folk i ovenstående liste, lave en aftale for at tale med din chef om din graviditet. Det følgende er en grundlæggende tjekliste til at hjælpe dig med at administrere denne samtale.

 1. Gang dit møde korrekt. Vent til efter dit årlige bedømmelse er muligt, men ikke vente, indtil det er indlysende, at du er gravid. Det er også smart at planlægge mødet falder sammen med noget positivt du har gjort for virksomheden. Denne positive begivenhed kunne blokering en større kunde, færdiggøre et vigtigt projekt, eller andre nice deal. Dette sikrer, at al din chef er fokuseret på at du er en stor medarbejder.
 2. Gør dig selv en checkliste til at medbringe som dækker ting som dine synspunkter på barselsorlov, som vil dække dine kunder og ansvar. Du tror måske, det er alle i dit hoved, men når du er på mødet, kan du glemmer et punkt.
 3. Plan for det uventede. Har du en plan på plads i tilfælde af din chef vender ud? Mange arbejdsgivere støtter gravide medarbejdere, men der er altid en chance for din vil ikke være.
 4. Vide, hvornår at annullere snak. Hvis din chef er i en dårlig stemning, gå videre og omlægge. Der er ingen grund til at have et møde i denne betydning, når du både ikke er i tip-top følelsesmæssige form.

Deling nyheder med kunder og kolleger

Efter din chef ved, det er fint at dele dine nyheder med kunder og kolleger. Der er ikke nogen faste regler om at fortælle kunder eller medarbejdere de store nyheder, men her er et par nyttige punkter:

 • Hvis du har en partner på arbejdet, som du ofte arbejder med, kan det være rart at fortælle dem først.
 • Planlægger at bryde nyheder i en kort tidsramme. For eksempel fortælle alle dine kolleger på samme dag. At fortælle en par spredte medarbejdere kan bidrage til et rygte mill. Det samme gælder for kunder. Så snart andre mennesker ved, er der en chance for, at en anden end du måske bryde nyheder. Hvis du ønsker at være en til at fortælle dine kunder, at du er gravid, end overveje at sikre alle finder ud af dig inden for en span af et par dage.
 • Hvis en bestemt medarbejder vil tage over dine kunder, kan du ønsker at bringe den enkelte med, når du fortæller dem om din graviditet, så alle får mulighed for at møde.
 • Når du fortæller dine kunder, skal du sørge for at drøfte med dem, hvordan deres behov bliver tilstrækkeligt dækket, når du er på barselsorlov.

Store ressourcer

Hvis du vil vide mere om, hvordan til at fortælle folk på arbejde, du er gravid, tage et kig på disse nyttige ressourcer:

 • Alt hvad du behøver at vide om den familie-og sygeorlov Act.
 • Barselsorlov Love
 • Nationale Fortalere for gravide kvinder: tilbyder støtte relateret til dine rettigheder på arbejdspladsen.
 • Performance Review under barselsorloven
 • Find en stor forælder forum som SheKnows, hvor du kan spørge andre kvinder spørgsmål og dele historier eller bekymringer.