Hvordan kan man se, hvis du vil se godt ud med kort hår

Nogensinde spekuleret på, hvad du ville se ud med søde bob? Uden hacking dine lange låse, kan du se, om du ville se godt ud med kort hår. Spar dig selv smerten ved en klipning gået galt, og prøv disse metoder til at se, hvad kort frisure kan være rigtigt for dig.

Trin 1

Tænk din ansigtsform. Når du begynder at tænke på at gå med en kortere frisure, du virkelig nødt til at overveje formen på dit ansigt. Det er fordi korte frisurer ikke ser godt ud med hvert eneste ansigt. Runde ansigter ser ikke godt ud med kort hår, da de har tendens til at plumpe op i ansigtet snarere end langstrakt den. Se på andre mennesker, der har det samme ansigtsform som dig, eller tale med din frisør om hendes mening om en kortere stil.

Trin 2

Overvej om du ønsker at vise din hage, kæbe og skuldre. Hvis du beslutter at gå med en kort frisure, så husk at du ikke længere har den dækning, dit lange hår forudsat. Alt vil blive udsat for. Kan du lide den ser ud i din hage, kæbe og skuldre? Du skal være behageligt vise disse områder af din overkrop, da de vil være i almindelig opfattelse hele tiden med kort hår.

Trin 3

Tænk din højde. Hvis du er højere end gennemsnittet, kan en kort frisure gøre dig se for ung og ude af proportioner. Kvinder er højere end 5'8 "bør ikke klippe deres hår nogen kortere end deres chin linjer. På den anden side, hvis du er petite, kort hår vil se godt ud på dig, da det vil passe til din statur. Sørg for at tage din højde i betragtning, når du tænker på at gøre overgangen til kort hår.

Trin 4

Ikke hvis du har krøller, piger. Hvis du har krøllet hår nu, bare vente og se, hvad der sker hvis du hugger det endnu kortere, damer! Krøllet hår har tendens til at gøre skøre ting, når det er skåret for kort. Professionelle stylister kan gøre underværker med krøllet hår, men hvis du bare kommer til den gennemsnitlige salon ned på gaden, være på vagt over for resultaterne af at skære dit krøllede hår kort. Du kan ligne en klovn med krøller ledes i alle retninger. Afkortning dit hår tilføjer volumen til din allerede krøllet hår. Tænk før du går kortere end din hage.

Trin 5

Det er fint, hvis dit hår er fint. Du vil sikkert se godt ud med kort hår, hvis du har en gennemsnitlig størrelse kvinde med fine hår. Fint hår lægger ganske pænt, når det er forkortet, og har tendens til at vise mere af en stil end længere nedskæringer. Et par lag og dit fine hår vil tage sig godt kort.

Trin 6

Leg med din profil. Hvis du stadig ikke er sikker på, om du ville se godt ud med kort hår, tage et billede af dig selv. Derefter skæres dig selv ud, og trim off dit hår til den korte længde, du tænker om dig. Hvad synes du? Du kan også uploade et billede af dig selv ind computerprogrammer makeover-programmer, hvor man kan eksperimentere med alle de forskellige typer af hår farver og længder. Det er en fantastisk måde at fortælle, hvis du ville se godt ud med kort hår uden rent faktisk at klippe den.