Hvordan kan man se Guy du blot ønsker at være venner

Hvordan kan man se Guy du blot ønsker at være venner


Brug for lidt hjælp at lære at fortælle fyr du bare ønsker at være venner? Nå, vores dating coach gav denne rådgivning.

Hjælp til Hvordan kan man se Guy du blot ønsker at være venner

Reader Spørgsmål

Min datter vil ikke have en kæreste, hun er interesseret i at have drenge som venner, men de alle ønsker til dato hende eller være hendes kæreste. Nogen forslag? ~~ Pearlie

Ekspert Svar

Kære Pearlie,

Fra dit spørgsmål kan jeg ikke sige, hvis din datter har problemer med, hvordan man fortælle drengene, at hun kun vil have dem som venner og du vil hjælpe, eller hvis du er bekymret, fordi der er drenge interesseret i din datter, og hun synes ikke at være interesseret i dem? Også, jeg ved ikke, hvor gammel din datter er, som vil gøre noget svar Jeg tilbyder potentielt ikke hensigtsmæssigt, fordi din datter er ældre og mere moden eller fordi hun er yngre og mindre erfarne. Da jeg ikke har nogle relevante oplysninger, vil jeg gøre mit bedste for at tilbyde nogle forslag.

Hvis din datter har problemer at komme med svar på drenge, der ønsker at være hendes kæreste, så prøv at hjælpe hende komme med undskyldninger, der er kloge og tage presset væk fra hende. For eksempel gøre det bekvemt for hende at bebrejde sine forældre ved at sætte nogle regler på plads. Hun kan fortælle drengene at hendes forældre har en streng regel om ikke dating, indtil hun er en vis alder. Hun kender sin halt, men hun ønsker ikke at krænke deres regler. Hun kan også lade en dreng forsigtigt ned ved at fortælle ham, at hun er så involveret med skole og efter skole sport / aktiviteter, som hun ikke kan bruge den rette mængde opmærksomhed på et forhold. Sæt dig ned med din datter og se, hvor mange sjove, underholdende eller slagfærdig undskyldninger de to af jer kan komme op. Så lad hende vælge dem hun kan lide bedst. Så næste gang en dreng ønsker at være mere end bare venner, vil hun være parat med et svar.

Nu, hvis du er bekymret, fordi din datter ikke ønsker at have en kæreste, og du tror, ​​hun skal være klar til en kæreste på hendes alder, så det er en anden historie. Hvis dette er tilfældet, måske din datter føler sig akavet og usikker på hvordan man kan være i et forhold. Hun kan føle presset fra din bekymring og dette føjer til angst. Hvis din tro er hun skal være klar, og du vil hjælpe, vil jeg anbefale at prøve to idéer. Den første er at gå til din lokale boghandel og gennemlæse hylderne på dating for unge. Der er mange bøger skrevet om emnet, men ikke alle vil dele dine familieværdier. Så tag din tid på at læse grundigt. Så sæt dig ned med din datter til at have en snak. Deres rolle er at gøre den "uudtalt," talt. Man kan sige noget lignende, "Jeg ved, at mange piger på din alder begynder at få kærester. Jeg spørger mig selv, hvad dine tanker er om emnet?" Validere hendes følelser og tilbyde at støtte hendes følelser. Lad hende vide, at du forstår det kan være svært at få i et forhold med en dreng, og du har fundet en bog, som hun kunne finde nyttige. Spørg hende, om hun ville være åben for at læse den, og derefter kontrollere tilbage efter hun har læst bogen.

I dag er det ikke ualmindeligt, at unge mennesker at hænge ud i grupper og som venner. Som de bliver ældre, parring ud i par bliver mere almindelige. Men der er én anden mulighed for at overveje og det er, at din datter kan blive tiltrukket af kvinder. Hvis dette er din bekymring, end den eneste måde at løse dette er at tale med hende. Da jeg havde små detaljer, jeg håber, at en af ​​forslag ovenfor ramt mærket.

~~ Lori

Hvordan fortæller jeg til en medarbejder, jeg vil bare gerne være venner?

Reader Spørgsmål

Hej ... Jeg har dette problem med en fyr på mit nye job. Jeg er lige flyttet her fra en anden stat, og denne fyr spurgte mig, om jeg ønskede at hænge ud et stykke tid. Jeg sagde ja, fordi jeg ikke ønskede at såre hans følelser og blive en paria på mit nye job. Jamen jeg hang ud med ham og alt, men jeg er temmelig sikker på, han ønsker at være mere end bare en ven. ? Hvordan kan jeg fortælle ham, at jeg ikke føler på samme måde uden at såre hans følelser - Bidraget af: amanda

Ekspert Svar

Kære Amanda,

I livet, er der meget få sure ting. En sikker ting om kærlighed er, at du ikke kan have det uden at risikere hjertesorg. Heldigvis eller desværre, du kan bare ikke have det ene uden det andet. Desuden diskussionen understøtter enten elsker som en risiko værd at tage eller hjertesorg som meget smertefuld oplevelse ikke værd at gentage.

Hvis den fyr fra arbejde er virkelig ind i dig, er det fordi han tror du er en risiko værd at tage. Det faktum, at du ikke som er i ham, er konsekvensen, han står over for at tage denne risiko. Der er et par måder, du kan mindske virkningerne for afvisning. Den ene er at forstå, at mens han har følelser for dig eller i det mindste interesseret nok til at "ønsker at se, hvad der udvikler sig", jo længere du tager at indstille posten lige værre han vil føle om din manglende interesse. Den anden ting du kan gøre, er at fokusere på det faktum, at det kan være i din bedste interesse at forsøge at opretholde et positivt forhold har medarbejdere, så det vil være vigtigt at rydde tingene op på en diplomatisk måde. Du kunne sige noget lignende; "Jeg havde en sjov tid, hvor vi hængt ud på den anden nat, hvilket er grunden til jeg vil være sikker på, at du og jeg er på samme side. Jeg har en professionel regel jeg sat for mig selv aldrig at date en kollega. Have lige stirrede et nyt job, jeg ønsker ikke nogen misforståelser mellem os. Når det er sagt, vil jeg gerne det, hvis vi bare kunne forblive venner? "

Den sidste ting at tænke på er at holde reglen om "mere er sikrere end mindre.« Nøglen til denne regel er at gå ud i grupper af medarbejder eller venner snarere end blot de to af jer. Så næste gang han spørger, om du ønsker at hænge ud, kan du sige, "Hvis det er en gruppe ting tæller mig i, men hvis det er blot to af os, vil jeg nødt til at påberåbe sig min regel om ikke dating co -workers. "

Jo mere du er i overensstemmelse med følgende dine regler, de bedre relationer har du med de mennesker, du arbejder med.

~~ Lori