Hvordan kan man øge Blog Traffic Fast

Hvordan kan man øge Blog Traffic Fast
Sådan Gør din blog høj trafik

En af de første ting, nye bloggere ønsker at finde ud af er, hvordan du øger blog trafik hurtigt. Mange mennesker på internettet hævder at vide præcis, hvordan man gør det. Er nogen af ​​dem ret? Er en kraftig stigning i blog trafik en god ting?

Trafik Feeds Social Media Machine

Svaret på det sidste spørgsmål er let: JA. Den eneste mulige nedadrettede til en bølge af trafik til din blog er, hvis det bliver så stort, at serveren er overbelastet. Selv om de mennesker, der kommer til din blog er uenig med dit indlæg, er du stadig interessant dem i emnet, og de er tilbøjelige til at komme tilbage bare for at se om du kan harme dem igen.

Hvad der præcist er trafik?

Ordet "trafik" kan være lidt misvisende, fordi det er mere end bare mennesker, der kommer til din blog og kigge på indholdet. Det er også "backlinks", som går fra andre websteder (som regel andre blogs) til din bestemt stilling og dermed øge din søgemaskine placeringer. Det er også antallet af søgeord, som Google web edderkopper note i dit indlæg. Keyword optimering er en vital del af enhver vellykket blog strategi.

Hvordan kan man øge Blog Traffic Fast i 3 nemme trin

Der er et par meget nemme måder at spike interesse og tiltrække trafik til din blog. De ting at huske er, at en eller to succesfulde højtstående stillinger ikke vil holde din blog succes. Der er et par ikke-så-nemme trin, der kræves for at.

Men for at hoppe starte din blog ud af "ensom blog syndrom" der er nogle meget enkle teknikker, der vil drive trafik til dit websted.

  1. Deltag i en blog Carnival. "Carnivals" i sociale medier verden er en gruppe af bloggere, der mødes og hver oprette et indlæg om et bestemt emne. Alle disse stillinger er så forbundet med hinanden, og dermed skabe backlinks og forhåbentlig kanalisere interesserede læsere i andre blogs. BlogCarnival.com er det bedste sted at finde en gruppe af forfattere med samme interesser som dig, men du kan også bare surfe andre blogs, indtil du finder en, der ville passe til din niche.
  2. Gæst blogindlæg. Som Lynn Terry skriver på sin markedsføring blog, alle kæmper med at generere nyt indhold til deres blog. Derfor bloggere velkommen gæst stillinger til deres websteder. Tilbyder at skrive en relevant post for en anden blog, især en, der er bedre kendt end dit, kan give en dejlig hoppe som folk kommer for at se, hvad du ellers har at sige. Samtidig, når din blog gør bliver en succes, vil webstedet din gæst post er på få en kraftig stigning i trafikken fra at have dit navn forbundet med det. Det er en win-win situation for alle.
  3. Optimer din Plug-ins. Der er en hel del blogging platforme, men WordPress er ved at blive den klart førende. For, at du har de rigtige plug-ins aktiveret og konfigureret på din blog, kan hjælpe med at gøre hvert indlæg mere synlige for søgemaskiner. Andre plug-ins er designet til at gøre det lettere for læserne at dele dine indlæg med hinanden og med samlede steder såsom Digg.com. Du kan også få plug-ins, der vil få dine indlæg automatisk sendt til Twitter, til en RSS-feed, og at søgemaskine-tjenester. Det tager nogle forskning for at finde de rigtige plug-ins, men de fleste er gratis og nemt at installere. Seværdigheder som MakeUseOf giver omfattende lister og links til de nuværende plug-ins til WordPress, men du kan blive nødt til at finde forskellige teknikker til netop din blog platform.

The Hard Step

Mens de er tre nemme trin til næsten øjeblikkeligt øge trafikken til din blog, skal du dyrke den vane at skabe god kvalitet indhold på regelmæssig basis for at opretholde en høj strøm af trafik. Der er ingen nem vej udenom: indhold er konge, og hvis du ønsker at være en blogger, er du nødt til regelmæssigt indsende fast, informative (eller underholdende) blogindlæg. Indstilling af en regelmæssig skrivning og udstationering tidsplan er et af de vigtigste kendetegn ved alle vellykkede bloggere. Selv om det er ikke hvordan man kan øge blog trafik hurtigt, det er hvordan du holder den trafik, du får støt stigende.