Hvordan kan man foretage en Feng Shui Høring

Hvordan kan man foretage en Feng Shui Høring


Hvordan kan man foretage en høring feng shui er hovedsagelig baseret på kundens behov, men der er nogle grundlæggende funktioner, du skal starte med.

Grundlæggende om Hvordan kan man foretage en Feng Shui Høring

Når man giver en feng shui konsultation, hver kundes behov og rum er anderledes. På grund af disse enkle kendsgerninger, hver høring er anderledes. Før du kommer ind i bestemte rum, energier og behov, er der nogle feng shui fundamentals dækket først.

Møde klienten

Selvom nogle feng shui professionelle gør føre konsultationer over telefonen, den bedste måde at give en høring er et personligt møde. Dette er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at føle energien af ​​klienten og observere chi i miljøet. Før du mødes personligt selv, er det altid en god ide at diskutere, hvad din kundes mål er med hensyn til plads over telefonen eller via e-mail.

Når du diskutere en kundes behov før de går ind i rummet, du ved præcis, hvilke spørgsmål han eller hun har med chi af hjemmet eller arbejdsplads. Du kan så begynde at foretage de nødvendige forslag og justeringer næsten så snart du ankommer. Dette giver dig mulighed for at tænke fremad og planlægge de bedste kur, der er nødvendige for at medvirke til at frigøre stagnerende chi og tilskynde positiv chi.

Udforskning Kundens Space

Når du har gået over din kundes problemer, behov og mål, er det tid til at udforske rummet. Når du får "på stedet", er det nemmere for dig at se årsagen til stagnerende eller negativ chi spørgsmål baseret på lay ud af rummet, og hvordan emnerne i og uden arrangeres. Selvfølgelig er der andre, mere i dybden spørgsmål, hvorfor chi i ethvert miljø er stagnerende eller negativ, men igen, disse er blot nogle grundlæggende i, hvordan at foretage en høring feng shui. Husk, før du kommer til nogen konklusioner, er det meget vigtigt, at du udforske hele rum, inde og ude. Chi flyder fra et rum til et andet, så det chi af hvert separat rum påvirker hele rummet.

Diskussion Valg

Når du og kunden er færdig med at gå over miljøet, vil du ønsker at diskutere, hvad du har opdaget om rummet. Nogle grundlæggende punkter til at dække:

 • Start med ydersiden - begynde at diskutere eventuelle udendørs chi spørgsmål, før diskutere indendørs emner. Problemer og løsninger til ydersiden af ​​miljøet, ligesom blokeringer til hovedindgangen hjemmet eller på kontoret eller landskabspleje spørgsmål er lettere at tale om og lettere at komme med løsninger på, fordi de er mere bredt i emnet. Hvis du gør det med til at sikre kunden ikke bliver for overvældet eller bombarderet med information.
 • Flyt til indersiden - Gå gennem den indvendige side af rummet, rum for rum. Begynd med de store spørgsmål først som gift pile og møbler placering.
 • Giv løsninger - Når du har gået over problemerne med indersiden og ydersiden af miljøet, give kunden en liste over nemme løsninger. Her er et par eksempler forslag:

  • Messy landskabspleje - Hvis du har fundet den anlægsgartneri at være en smule rodet eller usoigneret, så lad dem vide, de positive virkninger af at klippe hække, slå græs og holde indgangene fri for rod og snavs.
  • I køkkenet - Hurtig til kunden, i feng shui, køkkenet er en, hvis ikke det, det vigtigste rum i hjemmet. Hvis tællere er rodet med diverse emner som post, børns lektier og forskellige små apparater, diskutere lagringsmuligheder for at declutter bordplader.
  • Poison pile - Giv enkle løsninger på gift pile såsom planter, kunst og krystaller.

Afsluttende Tips

Et par afsluttende tip til en høring feng shui:

 • Tal tydeligt - Hvis en kunde ikke er så bekendt med feng shui, undgå at bruge for meget "teknisk" sprog. Du ønsker ikke at slå klienter ud til fordelene ved feng shui, fordi de ikke kunne forstå den måde, hvorpå du forklare dens begreber.
 • Være professionelle og høflige - Altid behandle og tale til dine kunder med respekt. Dette er især vigtigt, når man diskuterer løsninger. For eksempel, hvis du finder der er en stak af vasketøj stablet op til brystet i deres vaskerum, der er negativt påvirker deres chi, siger ikke noget uforskammet lignende "Jeg kan se du ikke gøre meget vasketøj" i stedet, lad dem kender fordelene ved at have en ren og ryddeligt vaskerum.

Hvis du er venlig, høflig og respektfuldt, når der udføres en konsultation feng shui, vil din klient liste fortsætter med at vokse, og din vil udvikle et positivt omdømme i din feng shui samfund.