Hvordan kan jeg finde en Lost Cell Phone

Hvordan kan jeg finde en Lost Cell Phone

Det er ikke et spørgsmål, som de fleste mennesker ønsker at finde sig selv i stand til at spørge, men du kan spørge sig selv, "Hvordan kan jeg finde en tabt mobiltelefon?" Alle bærer deres mobiltelefon rundt med dem overalt de går, så det er uundgåeligt, at nogle mennesker forlægge dem i storcenteret, i cafeen eller på ferien.

Hvordan kan jeg finde en Lost Cell Phone?

Der er nogle gode nyheder og nogle dårlige nyheder, når det kommer til at spore en mobiltelefon placering. På den lyse side, kan det være muligt at spore en telefon, der er gået tabt, hvis den er konfigureret og udstyret til denne form for funktionalitet ordentligt. På den ned side, nogle gange kan du nødt til at ty til traditionelle midler til at inddrive hittegods.

Der er mange svar på spørgsmålet: "Hvordan kan jeg finde en tabt mobiltelefon?" Det er tre af de mest effektive strategier til at ansætte, hvis du håber at inddrive en telefon, der er blevet forlagt et eller andet sted.

Har du prøvet at kalde det?

Når en mobiltelefon er tabt, mange mennesker klampe sig på det værste, og antager, at telefonen er blevet stjålet af en tyv. Det kan ikke altid være tilfældet. Det er meget muligt, at en telefon faldt mellem sædehynder, mens du ser en film på en vens hus eller en telefon kan være blevet efterladt på bordet på den lokale restaurant.for denne grund en af ​​de første ting, du bør prøve, når du taber telefonen er at forsøge at kalde det. Det er vigtigt at prøve denne teknik, så snart du finder ud af, at telefonen mangler, da du vil være sikker på, at telefonen stadig har nok batterilevetid til at modtage opkaldet.

Hvis en Good Samaritan er i nærheden af ​​telefonen og hører det ringer, kan han eller hun tage det op og fortælle dem, hvor det er. Herfra kan du arrangere at mødes med den person at genvinde din tabte mobiltelefon.

Google Latitude

Måske er du mere interesseret i en højere-tech løsning på spørgsmålet: "Hvordan kan jeg finde en tabt mobiltelefon?" Alt efter de konkrete muligheder i telefonen og den tilhørende data plan, at det måske eller måske ikke har, kan du have mulighed for at spore det via GPS.

Nogle trådløse luftfartsselskaber giver en GPS-baseret tjeneste til telefoner, undertiden baseret på triangulering af mobiltelefon tårne, og dette kan indsnævre placeringen af ​​en telefon. Denne service kan bære et månedligt gebyr, så spørge din udbyder for yderligere oplysninger.

Alternativt kan du overveje en gratis service som Google Latitude. Dette er en data-intensive program til smartphones, der giver dig mulighed for at se real-time placering telefonens som helst. Du kan også tilslutte med venner, der også bruger Google Latitude til at bestemme deres placering.

Hvis telefonen bliver stjålet, og tyven er tech-kyndige, kan han eller hun ved, at slå Google Latitude ansøgningen. Hvis dette sker, vil du kun finde den sidste kendte placering af telefonen, før ansøgningen blev lukket ned.

Lost and Found

For telefoner, der ikke har GPS kapaciteter, kan den sidste udvej være at vælge mere traditionelle metoder. Prøv at tænke tilbage på sidste gang du havde din telefon og spørge virksomheden, hvis en telefon var blevet efterladt. Prøv at ringe til dine venner for at se, hvis du forlod din telefon på deres huse. Prøv opslag rundt i kvarteret eller online for at se, om nogen har fundet din telefon.

Disse teknikker kan eller ikke kan arbejde, men de kunne være din sidste udvej.

Pas godt på dine ejendele

Ideelt set vil du aldrig behøver at spørge, "Hvordan kan jeg finde en tabt mobiltelefon?" Ideelt set vil du aldrig mister din telefon, fordi du vil tage sig af dine ejendele, og du vil være opmærksom på deres placering på alle tidspunkter.

Hvis du har en vane med at være distræte, kan det være i din bedste interesse at bruge billige mobiltelefoner i stedet for dyrere modeller. På denne måde, selvom telefonen er tabt, er du miste meget færre penge.