Hvordan kan jeg få en skilsmisse uden en advokat?

Hvordan kan jeg få en skilsmisse uden en advokat?

Før du overveje svaret på spørgsmålet: "Hvordan kan jeg få en skilsmisse uden en advokat?", Skal du beslutte, om dette er det rigtige valg for dig og din snart-til-være ex.

Når skilt uden en advokat giver mening

Der er situationer, hvor det at få en skilsmisse uden en advokat er værd at overveje. Hvis du og din ægtefælle havde en forholdsvis kort ægteskab og har få aktiver og ingen mindreårige børn, kan det være en hurtig måde at lovligt ende ting.

For at denne mulighed for at arbejde for dig, vil skilsmissen skulle ubestridt. Ideelt, de to af jer ville være i stand til at sidde ned og accepterer, at du ønsker en skilsmisse, og hvordan man kan opdele de aktiver, som du har.

Par, der har været gift i en årrække kan få en gør-det-selv skilsmisse, men kun hvis der ikke er nogen mindreårige børn, der er involveret. Hvis deres aktiver omfatter pensionsopsparing, pensionsordninger, aktier eller andre investeringer, ville de nødt til at være repræsenteret ved advokat.

Underholdsbidrag er et andet spørgsmål, som ikke kan behandles i en skilsmisse, hvor parterne ikke er repræsenteret af en advokat. Ægtefællebidrag tildeles af en dommer, og den person, der søger økonomisk støtte skal demonstrere til retten, at det er hensigtsmæssigt i betragtning af de faktiske omstændigheder.

Begge parter skal acceptere en skilsmisse uden en advokat. Hvis én person er repræsenteret af en advokat, skal den anden leje en så godt. Serving medlemmer af militæret skal være repræsenteret af en advokat, hvis de ønsker at få en skilsmisse.

Hvordan kan jeg få en skilsmisse uden en advokat

Hvis du finder, at få en skilsmisse på egen hånd er den bedste måde at gå frem, dit første skridt er at få de nødvendige formularer til at starte sagen. Den dommerfuldmægtig kontor i det amt, hvor du vil være ansøgning om skilsmisse kan være i stand til at give dem til dig. Du kan også få skilsmisse formularer online eller i papirvarer butikker. Før du henter skilsmisse formularer, sørg for at du får dem, der er gældende for din tilstand.

Når du har de formularer, læse dem over omhyggeligt for at sikre, at du forstår at fylde dem ud. Du kan lave en kopi, som du kan bruge som et udkast, før du overfører oplysningerne på den endelige form. De udfyldte skemaer indgivet til dommerfuldmægtig kontor.

Det næste skridt i processen er at indgive papirerne på din ægtefælle. Du kan gøre dette selv, da du både har aftalt at vilkårene for skilsmissen. Din ægtefælle vil lade tiden for at indgive et svar på skilsmisse papirer udløber uden at reagere. Når han eller hun er blevet bemærket i standard ville skilsmissen blive sat på en liste for en dommer at godkende. Vilkårene er fastsat i skilsmisse papirer vil danne grundlag for din skilsmisse dom.

Spørgsmålet: "Hvordan kan jeg få en skilsmisse uden en advokat?", Er en, der er værd at overveje for folk, der har en forholdsvis enkel sag. En gør-det-selv skilsmisse er ofte billigere end en involverer advokater, men det er ikke det rigtige valg for alle.