Hvordan handel i en bil

Hvordan handel i en bil


Der er mange fordele ved at handle i din gamle bil til en forhandler. Den største er, at med de fleste trade-ins ejeren modtager nær øjeblikkelig kontant vederlag for køretøjet. Det andet store salgsargument med handel i en bil er, at du har meget lidt at bekymre sig om så langt som din bils defekter gå. Det er en uhyre enkel proces, som vil give dig mulighed for ikke blive fanget i notering et salg annonce, møde potentielle købere, og understreger, hvorvidt checken, du får fra en køber til din gamle bil vil slette.

Tips til handel i din bil

Din bil er sandsynligvis et af dine mest værdifulde og vigtige ejendele. Det er således vigtigt at vide, hvordan at handle det i. Husk, at bilforhandlere at leve ved at købe billigt og sælge højt. Går i forberedt vil sikre, at du får det bedste tilbud på din bil.

Værdsættelse din bil

Før du tager din bil ned til partiet, bør du have en idé om, hvad det er værd som en handel i. Kelley blå bog, som byder på priserne på brugte biler, der går tilbage tyve år er den gyldne standard reference for fastsættelse af værdien af ​​nye og brugte køretøjer. Medbring en kopi af værdien rapport, du finde ved hjælp af Kelley blå bog med dig at vise sælger på forhandleraftalen. Det er et godt udgangspunkt for forhandlingerne om handel-i pris og vil lade sælgerne ved, du har gjort nogle forskning i værdien af ​​din bil.

Øg Trade-In Value

Ligesom du ville forsøge at gøre dit hus ser ekstra rart, hvis du forsøgte at sælge det, bør du træffe foranstaltninger til at gøre din bil særligt attraktive for dealeren. Rens din bil, så godt som du kan, både inde og ude. Dent extractor kits giver dig mulighed for at tage nogen buler ud af bilen selv uden at gå til en dyr Body Shop. En flaske touch-up maling fra forhandleren kan hjælpe dig med at løse eventuelle ridser eller pletter mangler maling. Alt hvad du kan gøre for at forbedre bilens udseende kan kun hjælpe dig med at få en bedre pris for det, selv små ting som støvsugning indersiden.

Forhandling en fair pris

Der er to almindelige hindringer for handel med til en forhandler - høje handelsrelaterede i værdier og lave handelsrelaterede i værdier. Hvis en sælger tilbyder dig en høj bytte pris for din bil, er det som regel betyder, at han kommer til at opkræve dig en masse på din nye bil. Det er omvendt med det lave trade-in, som normalt betyder, at du får en lavere pris på den nye bil, du ønsker. En måde at undgå dette er at lade som du ikke har en trade-in køretøj. Forhandle prisen på din nye bil, så spørg forhandleren, hvad han vil give dig for handel i. Det vil sandsynligvis ikke gøre dig mange venner på forhandleraftalen, men det vil holde penge i lommen.

Private Sales

Selvfølgelig er den bedste måde at få flest penge for en brugt bil er at sælge det selv. Det indebærer mere arbejde, men i sidste ende vil du blive en smule rigere. Skulle du gå denne vej, følg de fleste af de ovenstående trin (se den Kelley Blue Book, rense din bil ind og ud). Derefter placere et klassificeret annonce i din lokale avis og start opsætningen af ​​aftaler med de berørte parter til at vise din bil. For mere information om brugt bil værdier, skal du kontrollere NADA Guides. De tilbyder priser på brugte biler med kilometertal og optioner fra 1986 til nutiden.

Handel i, og du

Husk, at få en god pris for din handel-in betyder, at du måske kunne få en bedre bil end du ellers ville. Chancerne er du ikke kommer til at få en pris vildt over markedsværdien for din brugte bil. Faktisk kan du regne dig selv for at have scoret en mindre sejr, hvis du får blå bog værdi for det. Men flere penge i lommen er bedre end flere penge i forhandlerens bankkonto. Ved at tage blot et par enkle trin kan du sikre, at prisen er den rette for din brugte bil.