Hvordan Green Coffee Bean Extract kan hjælpe dig tabe sig

En mani for grøn kaffebønne ekstrakt har ramt vægttab supplement verden alle på grund af en forbindelse, der er indeholdt i grønne kaffebønner kaldet chlorogensyre som synes at have gavnlige virkninger på stofskiftet til vægttab. Dr. Oz publiceret grønne kaffebønner ekstrakt, da han fremhævede den på hans show og kaldte det "et mirakel pille" at "kan brænde fedt hurtigt for alle, der ønsker at tabe sig." Selvfølgelig kan du ikke tro alt, hvad du hører og ser i medierne, men der er flere videnskabelige undersøgelser støtter denne påstand.

Hvordan Green Coffee Bean Extract kan hjælpe dig tabe sig

Hvad undersøgelser siger

Der er flere undersøgelser, der viser positive effekter af chlorogensyre om metabolisme og vægttab indsats, men måske den mest populære undersøgelse bruges til at markedsføre grønne kaffebønner ekstrakt offentliggjort i 2012 i den lærde tidsskrift "Diabetes, metabolisk syndrom og fedme: Mål og Therapy" .

Denne undersøgelse involverede mennesker, der forbruges en høj dosis af grønne kaffebønner ekstrakt supplement (1050mg) i to uger, en lav dosis grøn kaffebønne supplement (700 mg) i to uger, og en placebo i to uger. Der var to-ugers perioder i mellem når emnerne ikke tage nogen af ​​de tre kosttilskud. Undersøgelsen viste grønne kaffebønner ekstrakt tilskud medførte fald i kropsvægt, BMI, kropsfedt procent, og selv små fald i hjertefrekvens. Der var ingen væsentlige ændringer i kost eller motion af emnerne og sket ændringer når emnerne tog grøn kaffebønne ekstrakt.

Den mulige vægttab faktor bag grønne kaffebønner ekstrakt og chlorogensyre den indeholder kan have at gøre med chlorogensyreforbindelser virkninger på sukker absorption fra stivelse og på fedt syntese i kroppen. I en undersøgelse offentliggjort i 2007 i "The Journal of International Medical Research", fandt forskerne, at når mennesker forbruges instant kaffe beriget med chlorogensyre, de tabte vægt på grund af nedsat absorption af glukose sukker. Der er mange undersøgelser af mus eller rotter, såsom undersøgelse offentliggjort i "Biochemical Pharmacology" i 2013, der viser, at chlorogensyre nedsætter fedt syntese og forbedrer kolesterol og triglycerid-niveauer.

Potentielle Yderligere fordele

Forskerne undersøger også andre mulige fordele ved chlorogensyre - det kan også forbedre dit humør. I tidsskriftet "psykofarmakologi" blev en undersøgelse offentliggjort i 2012 tyder koffeinholdige kaffe beriget med chlorogensyre og koffeinfri kaffe beriget med en stor mængde chlorogensyre positivt påvirket stemningen og kognition af raske ældre mennesker, selv om, koffeinfri kaffe beriget med en regelmæssig beløb af chlorogensyre afse betydelige virkninger.

Bør du tage et Green Coffee Bean Extract?

Mange grønne kaffebønner ekstrakt produkter har vist sig at indeholde mængder af grøn kaffebønne ekstrakt afviger fra, hvad der er på etiketten. Hvis du beslutter dig for at prøve en grøn kaffebønne ekstrakt supplement, er det en god ide at undersøge forskellige produkter. Tal med pålidelige kilder, såsom personer, du kender, der har prøvet grønne kaffebønner produkter eller din lokale vitamin og supplement butiksansatte. Diskuter det med en læge eller sygeplejerske som godt.

Vær opmærksom på, at de kosttilskud, der anvendes i meget populære menneskelig undersøgelse først nævnte, indeholdt 45,9 procent chlorogensyre. Mindst 700 mg af den grønne kaffebønner ekstrakt supplement blev taget dagligt. Så et godt udgangspunkt er at kigge efter et produkt, der indeholder mindst 45,9 procent chlorogensyre og en daglig dosis på mindst 700 mg.

Hvordan Green Coffee Bean Extract kan hjælpe dig tabe sig

Interesseret i andre vægttab kosttilskud? Tjek hvor BITTER ORANGE kan hjælpe dig med at tabe.