Hvordan Frimærke værdi beregnes

Flere og flere mennesker rundt om i verden nyder stempel indsamling som en underholdende og en behagelig hobby. På den anden side, indsamle et frimærke er dyrt for de fleste mennesker; Således er millioner af mennesker i betragtning af deres frimærke samlinger som et aktiv. Hvis du er en frimærkesamler, kan du være interesseret i at vide værdien eller prisen på din frimærke samling. Følg disse tips til at bestemme markedsværdien af ​​dit stempel:

1. frimærkealbum kan hjælpe dig med at organisere dine stempler efter kategorier. For brugte frimærker, omfatter ikke porto postkort i dit album.

2. Sørg for at du overveje følgende elementer granske dit frimærke: fysiske tilstand af dit stempel (brugt eller ej), sjældenhed af dit stempel samt alder og oprindelse dit stempel.

3. Et par tips i at identificere oprindelsesstedet for dit stempel:

  • Bortset fra Storbritannien, alle stempler inkluderer deres oprindelsessted. Navnene på de ikke-engelsktalende lande er indgraveret ved hjælp af deres modersmål.
  • Du kan kontrollere en Storbritannien stempel gennem en monarchâ € ™ s silhuet.
  • Rådfør oversættere (uanset om personer eller online oversættere) at forstå ord, du kan ikke forstå.

4. Et par noter i identificere indplacering og tilstanden af ​​din stempel:

  • Fin frimærker har den højeste markedsværdi.
  • Originale priser på dit frimærke reduceres til højst tres procent.
  • Overvej følgende, når klassificering dit stempel: størrelsen på din frimærke; billede placering i din stempel; forvridninger og unødvendige mærker i din frimærke; og farven på din stempel.
  • Frimærker, der ikke, eller mynte frimærker har højere satser end frimærker der er blevet brugt.

5. Frimærker, der omfatter bemærkelsesværdige udløbsdatoen er også et plus for højere værdi.

6. Frimærker, der er af begrænset udgave har en højere stempel værdi. Frimærker med højere og atypisk oprindelige værdi har også potentiale til skyhøje i værdi. Stemplet, der har den højeste værdi er den endelige frimærke.

7. Frimærker med mærkbare fejl er en af ​​de mest værdifulde frimærker i verden. Frimærker med fejl kan være værd at næsten 200 dollars.

8. Brug et stempel vejledning eller et stempel katalog. At vide mere om værdien af ​​din frimærke, kan du bruge stempel guider. Du kan finde stempel guider i biblioteker, boghandlere, eller i en online skabelon. For begyndere, anbefales det, at du vælger et stempel guide med billeder og informative billedtekster.

9. Se efter gummi. Det er klæbemidlet bag stempel. Frimærker med lim har højere værdier, fordi kun nye frimærker bruge tyggegummi.

Husk på, at når vi taler om din porto STAMPA € ™ s værdi, taler vi om, at markedsprisen for dit stempel. Du kan bestemme markedsværdien af ​​dit frimærke på mange måder. Du kan søge hjælp fra din betroede frimærke dispenser. Du kan også tjekke nogle hjemmesider på internettet, der giver gratis værdi test af frimærker.