Hvordan Forestillede Krop Fejl kan ødelægge livet

Hvordan Forestillede Krop Fejl kan ødelægge livet
Folk ofte finde forestillet fejl af deres krop. Vi ser på os selv i spejlet og blive sagt: en ny strækmærker i venstre hofte, næsen er kurve, en acne på kinden modstå enhver behandling og bliver mere og mere mærkbar. Én person kan opdage så mange fejl i deres egen krop, at beskrivelsen af ​​dem alle ville gøre alle sikkert: denne person er grim. Men ironisk nok den samme "grimme" person ville være den eneste, der lægger mærke til disse mangler.

Hvor kritisk kan være af deres eget udseende

Her er et eksempel på, hvordan en smuk kvinde kan kritisere sin egen fremtoning. Tag et kig på billedet. Pigen er smuk, men den måde, hun tænker om hendes krop, ansigt, ville hår lader os træde en grim kvinde, hvis vi ikke se hende foto.

Her er listen over de fysiske defekter denne kvinde fundet på sig selv:

 • Hvordan Forestillede Krop Fejl kan ødelægge livet
  tør hud, men altid en acne sted,
 • tyndt hår, min naturlige farve er for mørkt, jeg kan aldrig gøre mit hår-kjole smuk,
 • kurve og stor næse, jeg ønsker det blev afskåret, det gør mit ansigt ser anderledes fra venstre og fra højre,
 • overvægt, uanset hvor lidt jeg spiser og hvor hårdt jeg træner, er der altid 3-4 overskydende kg,
 • gule tænder, hvad skal jeg betale min tandlæge for?
 • små bryster, at hvis jeg ikke bære bh, kunne man tro, jeg er en mand,
 • forfærdelige brystvorter,
 • tynde læber, kan kun lip gloss gøre dem ser tykkere og lidt sexet,
 • kort og kurve ben, jeg er nødt til at bære høje hæle for at gøre dem til at se lidt bedre; skafterne er alt for tynd, lårene er for fedt,
 • unhandsome og usymmetrisk ansigt, jeg ser altid grimt på billederne,
 • det tager en masse tid til at gøre mine øjenbryn tynd,
 • Jeg er kort sagt den øverste del af min krop ser større, end den nedre,
 • bikini zone er forfærdelig, jeg skal besøge en kosmetolog hver uge for at fjerne hår,
 • Jeg har en dobbelthage, når jeg kigger ned,
 • mine vipper kan være tyk, sort og lang, men de er ikke,
 • Jeg kan ikke lide farven på mine øjne, ved den måde, de kunne være større,
 • min ryg er stor og tyk, jeg ønsker ingen kunne se det, jeg hader strande, fordi det kan ses der,
 • min mave er fedt, kan ingen øvelser hjælpe, jeg nogle gange bære sjusket tøj for at skjule min mave; og når jeg spiser, det bliver større,
 • og generelt ... hader jeg mig selv nogle gange.

Man kan være yderst kritisk over for deres udseende. Og det er godt, når en person kan finde deres egne fejl og ændre sig til det bedre. Plastikkirurger skelne mellem patienter, der oplever en normal modvilje mod nogle aspekter af deres udseende, og de patienter, der lider af en psykiatrisk lidelse. Den anden situation kaldes Dysmorfofobi (BDD).

Hvad er Dysmorfofobi?

Nogle gange hver af os oplever en mild utilfredshed med vores udseende. Statistik viser, at sådanne mennesker udgør omkring en tredjedel af befolkningen. Dysmorfofobi syge kan ikke lide deres eget udseende så meget, at det bliver kronisk. Dysmorfofobi begynder i ungdomsårene. En person begynder at være konstant optaget af en forestillet fysisk defekt i udseende og ofte denne defekt er meget overdrevet. En sådan bekymre sig om defekt i udseende ofte ender i at dreje til plastikkirurgi. Men det betyder ikke rigtig ender på listen ikke uden psykologisk medicinsk behandling. I sandhed de "hoppede" dele af kroppen er normale. Mennesker med Dysmorfofobi tilbringe overskud af tid på at kigge i spejlet, kan være permanent fastsættelse af hår, re-lægger make-up og helt sikkert gøre formere besøg på kirurgiske klinikker, som ikke bringer tilfredshed.

Er du en Dysmorfofobi patient?

Hvordan Forestillede Krop Fejl kan ødelægge livet
Men hvis du opdager, at du betaler for meget opmærksomhed til nogle fejl i dit udseende, betyder det ikke,, at du er Dysmorfofobi patient og har brug for psykologisk behandling. Gå ikke i panik. Bare tage sig af dit udseende, vælge den rigtige og kvalitative make-up, slid pænt tøj og glem ikke at smile, hvilket gør alle smukkere. Desuden er vi taget ikke på vores pålydende værdi. Der findes mange berømte, talentfulde, men grimme skuespillere, der dog er elsket af tusinder. Og denne kærlighed har intet at gøre med deres udseende.

Hvis du stadig tror, ​​du lider Dysmorfofobi, her er en lille test for at opdage, hvis du virkelig gør. Besvar følgende spørgsmål ærligt:

 • Har du skjule nogle dele af dit udseende med hænder, tøj eller make-up?
 • Har du gennemgår formere kirurgi procedurer, behøver der ikke bringer tilfredsstillelse?
 • Er dit sociale liv er begrænset, føler du social angst?
 • Er du konstant at kigge i spejlet, eller omvendt, undgå spejle og nogen billeder af jeres (fotos, video)?
 • Har du besøger hudlæge eller plastikkirurger meget ofte?
 • Har du permanent ansøge igen din make-up eller soignere dit hår?
 • Har dine venner eller familiemedlemmer fortælle dig, at du ikke har denne defekt på alle eller denne del af din krop er ikke grim, men det gør ikke du skifter mening om defekten?
 • Har du ofte røre og undersøge hoppede del af din krop?
 • Har din besættelse med dit udseende give problemer med din familie, venner, karriere?

Hvis optagethed kropsdelen en person opfatter at være grim eller defekt forårsager reel skade på forholdet til familie og venner og ikke giver dem mulighed for at leve det fuldt liv, føler mig lykkelig, det er det første tegn på tilstedeværelsen af ​​Dysmorfofobi . Syndromet tendens til at blive kronisk og kan føre til fuldstændig social tilbagetrækning.

Kærlighed overvinder alt

Hvordan Forestillede Krop Fejl kan ødelægge livet
Jeg håber, at De, kære skønheder, ikke lider Dysmorfofobi endelig kun en lille procent af befolkningen gør. Hvis du ikke kan lide nogle aspekter af dit udseende, hvad så? Der vil altid være nogen, der kan lide netop dette. Hvis du er single, betyder det ikke, at din forestillet defekt er skadevolderen, vil du ikke være single for hele dit liv. Hvis du har nogen, der elsker dig, må du ikke er i tvivl - du er smuk. Til denne person mindst, fordi han elsker dig som du er, og han er ligeglad, hvis en af ​​dine bryster er mindre end den anden, eller hvis dine kinder kan ses bagfra, eller hvis dit øre skiller sig ud fra dit hoved , fordi han ikke se alt dette, han ser dig. Og du synes smuk i hans øjne, hvad mangler du finder i dig selv.

Selvrefleksion er god. Men for meget kritik kan ødelægge ens personlighed. Lad ikke modetrends, "bred spread" udtalelser og dikterede idealer ødelægge dit liv.