Hvordan fleece Ikke Vaskbare Slippers til Clean

Hvordan fleece Ikke Vaskbare Slippers til Clean

Lisa spørger: "Hvordan du rydde hjemmesko, der ikke kan gå i vaskemaskinen?"

Hej Lisa, jeg forsøgte at e-maile dig at præcisere, hvilken type hjemmesko disse var, men fik intet svar. Vores e-mail sikkert gjort det i din spam-mappe, så hvis disse trin ikke virker for dig, bedes du enten skrive en kommentar med de supplerende oplysninger eller skyde os et andet spørgsmål. Den mest almindelige form for ikke-vaskbare hjemmesko er Fleeceforet, så jeg har tænkt mig at fokusere på dem, for dette svar.

Regelmæssig rengøring Vejledning

Begynd med let børste dine hjemmesko med en sko børste, så spot ren efter behov med en fugtig klud. Gnid pletter på en blid, cirkulær bevægelse. Lad det lufttørre.

Fjernelse fedtet eller vanskelige pletter

Hvis pletten er fedtet eller svært at fjerne med blot vand tilsættes en DAB af Dawn opvaskemiddel til den fugtige klud og forsigtigt arbejde pletten i en cirkulær bevægelse. Skyl forsigtigt med rent vand. Pat med en tør klud og lad det lufttørre. Følge dette op ved let børstning hjemmesko med en sko børste.

Rengøring meget snavsede Slippers

  1. Ved hjælp af en spray flaske med et sprayanordning, spray de farvede områder hurtigt ved hjælp af mindste mængde vand er nødvendigt for at fjerne snavs.
  2. Tørres med rene håndklæder, ændre håndklæder, som de bliver snavsede.
  3. Kradser et håndklæde op og skubbe den ind i tøffel, ændre ofte at hjælpe hjemmesko tørre.
  4. Lad hjemmesko lufttørre væk fra direkte sollys og varmekilder. Det vil tage et stykke tid for de hjemmesko tørre naturligt, men hvis du prøver at tvinge dem ved at anvende varme, du bare kan ødelægge dem.

Holde din hjemmesko Clean

Slid kun ikke-vaskbare hjemmesko indendørs. Det vil forlænge deres levetid og reducere antallet af rensninger nødvendige. Regelmæssig børstning med en fælles sko børste vil bidrage til at fjerne faste partikler og forbedre deres samlede udseende.