Hvordan er økologisk landbrug anderledes?

Hvordan er økologisk landbrug anderledes?
Pasture til græsning er nødvendig for at producere økologiske fødevarer.

Hvis du lige er ved at lære om fordelene ved økologiske fødevarer, kan du spekulerer på, hvordan er, eller forskellig fra konventionelle dyrkningsmetoder. Denne artikel vil give en kort sammenligning af de to typer landbrug, så du kan se for dig selv, hvad det bedste valg for dig såvel som for din familie.

Hvordan er økologisk landbrug Forskellige fra konventionelle landbrug?

Pesticider

For en gård for at være certificeret økologisk, er det ikke tilladt at bruge nogen syntetiske pesticider. De bedste metoder til økologisk skadedyrsbekæmpelse omfatter anvendelse af efterafgrøder, vekseldrift, nyttige insekter og fugle. Her er, hvordan disse metoder hjælpe med at kontrollere insekter:

  • Efterafgrøder: Cover afgrøder hjælpe på flere måder. En måde er ved at lokke skadelige insekter væk fra den primære afgrøde. Dækslet afgrøde er mere tiltrækkende, hvorfor der er mindre afgrødetab som følge af insektangreb. En anden måde dækafgrøder er nyttige, er, at de tiltrækker nyttige insekter. Disse rovdyr spiser insekter, der kan forårsage skader på afgrøderne. Andre fordele ved dækafgrøder diskuteres nedenfor under overskriften Gødning.
  • Omdrift: Undgå opbygning af insekter og plantesygdomme er en stor fordel af sædskiftet. Lignende planter har en tendens til at tiltrække de samme typer af skadedyr. Ved at plante forskellige afgrøder på en mark på en tidsplan, er disse skadedyr modet.
  • Nyttige insekter og fugle: Fugle og insekter er rovdyr, der bydes velkommen på økologiske bedrifter. Deres opgave er at spise insekter, der ødelægger afgrøder og forårsage sygdom. Selvom der kan være en vis grad af afgrøde tab for fugle, der nyder den lejlighedsvise bær, det er langt mindre end det tab, der skyldes insektangreb, der ikke kun ødelægge frugten, men kan ødelægge hele anlægget så godt.

Konventionelle bedrifter typisk spray giftige kemikalier på deres afgrøder, der dræber alle insekter-gavnlige eller på anden måde. Disse kemikalier kan være vanskelige at fjerne fra produktet, får det til at blive indtaget af forbrugere, der køber disse produkter.

Ukrudtsbekæmpelse

Økologisk ukrudtsbekæmpelse opnås ved fysisk at fjerne ukrudt fra markerne. Forskellige typer af maskiner bruges til at angribe ukrudt, mens de stadig lille og let at fjerne. Mens dette er en smule mere arbejdskrævende end blot sprøjtning kemikalier, er resultaterne kemisk fri fødevarer til forbrugerne

Cover afgrøder er også nyttige for økologisk ukrudtsbekæmpelse, fordi de effektivt kvæle ud ukrudt, der konkurrerer med de primære afgrøder til vand og næringsstoffer. Barkflis er også en god måde at kvæle ud ukrudt på den økologiske gård. Den ekstra fordel er, at barkflis hjælper til at bevare fugten i jorden.

Flammehæmmere ukrudtsprøjter bruges også til at dræbe ukrudt, mens forbereder jorden til plantning afgrøder. Dette er en metode inkorporeret ved konventionelle landmænd samt. Solarisation er en effektiv ukrudtsbekæmpelse-kontrolmetode, da er det bruges mellem vækstsæsoner i varme tider af året. Ukrudt er dybest set bages under mørke presenninger, så de er i stand til at spire og vokse.

Ukrudtsbekæmpelse på konventionelle bedrifter består af kemiske herbicider fungicider og desinfektionsmidler, der ødelægger uønskede planter. En sådan kemisk, methylbromid, var almindeligt anvendt, men er blevet udfaset i brug i USA såvel som andre lande, fordi det menes at bidrage til ødelæggelse af ozonlaget.

Gødning

Igen dækker afgrøder er gavnlige i dette område. Essentielle næringsstoffer sættes til jord, hvor efterafgrøder er plantet. Bælgplanter, for eksempel tilføje kvælstof til jorden og ofte er plantet om vinteren for at forberede jorden for den efterfølgende vækstsæson. "Grønne gødning" er ofte plantet for at forbedre jordens kvalitet og kvæle ud ukrudt som led i en omdrift. Gavnlige mikroorganismer er også steget i jorden, hvilket gør det sunde og i stand til at understøtte sunde planter.

Gødning og kompost er både bruges til at tilføje næringsstoffer til jorden. Enhver form for naturligt stof, der bryder ned i jorden og tilføjer næringsstoffer vil gøre det lettere at dyrke produktive afgrøder. Når det bruges sammen med sædskifte, er mindre tilbøjelige til udpine jorden forårsager svage planter, der er tilbøjelige til sygdom og insektangreb afgrøder.

Konventionelle landmænd anvender en række af gødning også. En forskel er dog, at de ofte fokuserer på at tilføje anlægsspecifikke næringsstoffer i stedet for at fokusere på at skabe en sund jord. Dette kan føre til en ubalance, der vil øge behovet for andre kemikalier, såsom pesticider, senere.

Raising økologisk kød

Økologiske produkter er ikke det eneste, opdrættet på økologiske bedrifter. Mange mennesker ønsker at vide, hvordan økologisk landbrug er anderledes i forhold til, hvordan dyrene er rejst til fødevareproduktion.

Generelt husdyr rejst organisk nødt til at leve på mindre bedrifter, fordi græs er forpligtet til at være til rådighed for dyr til græsning. En stor oksekød operation, for eksempel, ville have en meget vanskelig tid at give græs til flere tusinde stykker kvæg. Så mens enkelte bedrifter kan være mindre, kan der være mange gårde, der sælger deres produkt til større virksomheder, der markedsfører det under deres navn.

Økologisk opdrættede kød dyr også er forpligtet til at spise økologisk produceret foder. Dette betyder, at der kan være nogen hormoner, antibiotika eller animalske biprodukter i deres foder.

Konventionelle bedrifter typisk kram dyr i feedlots hvor de aldrig ser et græsstrå. De injiceres med hormoner at gøre dem vokse hurtigere og antibiotika at afværge sygdomme, som er almindelige i overfyldte situationer. Ofte er disse dyr er halt og svag på grund af manglende motion og ordentlig ernæring.

Foderet gives til disse dyr, der anvendes til almindeligt indeholde rester af afdøde dyr og derved tvinge naturligt vegetariske dyr til kannibaler. For nylig denne praksis har været afskrække grund af fremkomsten af ​​"kogalskab", og andre sygdomme. Da ingen græs er til rådighed for disse dyr er grovfoder ofte tilføjet til deres mad med plast pellets, ikke en meget appetitvækkende fødevaretilsætningsstof.

I resumé

Der er mange ting, der besvarer spørgsmålet, hvordan er økologisk landbrug anderledes. Dette er ikke at indebære, at alle konventionelle landmænd er dårlige eller bruge uetisk praksis. Men det er let at se, hvordan implementeringen af ​​organiske praksis kan gøre gårde-samt vores fødevareforsyning-sikrere og sundere.