Hvordan er Identity Theft Udførte?

Hvordan er Identity Theft Udførte?

Den nemme svar på spørgsmålet, hvordan er identitetstyveri opnået? Er, at identitetstyve stjæle personlige oplysninger fra deres ofre. Men i virkeligheden er det mere kompliceret end som så. Tyve har snesevis af strategier, de bruger til at opnå dette mål. Følgende er nogle af de mest almindelige

Elektronisk

Forekomsten af ​​identitetstyveri i de sidste par årtier skyldes i høj grad den bekvemmelighed af internettet. Det og andre elektroniske måder at lagre personlige oplysninger har været med til at sætte gang i velsignelse. Disse omfatter:

  • Phishing
  • Nigerianske svindel
  • Skimming
  • Brud på datasikkerheden
  • eCommerce

Phishing

Phishing er et relativt ny strategi, der begyndte at dukke op i begyndelsen af ​​2000'erne i USA. Dette er et fupnummer, der normalt finder sted over internettet manifesteret i form af en e-mail fra en tyv, der foregiver at være en repræsentant for en lovlig virksomhed, såsom eBay, PayPal, en bank eller en kreditforening. I e-mailen, tyven fortæller det potentielle offer der er et problem med en konto, og han eller hun har til at logge på et websted for at "kontrollere oplysningerne." Så tyven giver et link til siden. Når offeret klikker på linket, får han eller hun tilsluttet en falsk site etableret af tyven. Således tyven får nogen personlige oplysninger personen kommer ind.

Nigerianske Scams

Disse svindel er ikke nye overhovedet, men de er stadig roder e-mail bokse over hele USA. Med disse svindelnumre, er ofrene informeres om, at de har arvet eller vundet en stor sum penge fra en velgører i Nigeria. Nu alt, hvad de skal gøre, er kontanter en check eller gaffel over kontooplysninger.

Skimmming

En anden high tech måde at identitetstyve få personlige oplysninger er ved skimming. Thieves vedhæfte en elektronisk "skimmer" til kortlæseren på en ATM eller en anden enhed, der læser kredit- eller debetkort, såsom slot på en gas pumpe. Den skummer registrerer kreditkortnummer, så tyven kan bruge den til at foretage indkøb. De fleste gange offeret ikke engang ved, det er der.

Databrud

Nogle identitetstyve hacke ind trådløse netværk eller finde vej til virksomhedernes databaser, enten ved at stjæle bærbare computere eller forbinde med utilfredse nuværende eller tidligere ansatte. Dette giver ofte dem adgang store registreringer af personlige oplysninger såsom løn filer eller kundedatabaser.

eCommerce

Hvis de ikke ønsker at gøre det tunge løft selv, kan identitetstyve købe personlige oplysninger via online sorte marked. Der er flere hjemmesider, der er oprettet netop med henblik på køb, salg og handel mellem identitetstyve.

Lavteknologiske Teknikker

Ikke alle identitetstyve er teknisk dygtige. Nogle tilbage til teknikker, der har eksisteret i årtier. Selv med øget forbrugeruddannelse, mange er stadig overraskende effektiv. Disse omfatter:

  • Skulder surfing
  • Dumpster dykning
  • Wallet tyveri
  • Inside job

Skulder Surfing

Skulder surfing er simpelthen søger over nogens skulder, når han eller hun gør et køb eller tager penge ud af en pengeautomat. Tyven husker ofrets navn, kreditkort eller betalingskort nummer og pinkode.

Dumpster Diving

Nope, Dumpster dykning er ikke bare en nem måde for universitetsstuderende at få gratis møbler; det er også et populært tidsfordriv for nogle identitetstyve. En masse mennesker stadig smide breve, kontoudtog og andre kontoposter uden makulering dem eller blanksværte ud de personlige oplysninger om dem. Tyve kan også få disse dokumenter, hvis de er tilbage i usikrede postkasser.

Wallet Tyveri

God gammeldags smålige tyveri er også en kilde til identitetstyveri. De kan få en hel del oplysninger blot ved at tage en andens pung eller tegnebog, især hvis denne tegnebog indeholder kontoadgangskoder eller en Social Security-kort.

Inside Job

Ofte en af ​​de mest almindelige svar på "hvordan er identitetstyveri opnås?" er, at det er en indvendig job. Det betyder, at folk har adgang til andres personlige oplysninger, fordi de enten leve med dem eller er relateret til dem. Ifølge Better Business Bureau, "næsten halvdelen af ​​alle Identitetstyveri er begået af venner, naboer, i hjemmet medarbejdere, familiemedlemmer eller slægtninge." Det er ikke ualmindeligt, at ofre for denne form for identitetstyveri at være børn, der ikke engang gammel nok til at opnå kredit.

Virkelig, Hvordan er Identity Theft Udførte?

At få oplysningerne er den hårde del. Når det er gjort, alle en tyv har at gøre, er at bruge oplysningerne til at åbne konti, begår forbrydelser, få lægehjælp mv Således er det vigtigt, at forbrugerne at beskytte sig selv, inden tyvene kan tage det næste skridt.