Hvordan er det Bar Method Forskellig fra Pilates?

Bar Method er en øvelse rutine, der er baseret på de rutiner, der anvendes af dansere til at opretholde lange, stærke muskler, fleksibilitet og god kropsholdning. Det er en intens træning, der virker hurtigt for at give dig længere, slankere, tætte muskler og brænde overskydende kropsfedt.

The Bar Method Forklaret

The Bar Method er afhængig af en ballet barre og en række anstrengende øvelser, herunder push ups og stående positurer afholdt i flere minutter i træk, for at hjælpe eleverne med at udvikle tætte, aflange muskler og brænde kropsfedt. The Bar Method fokuserer på at styrke centrale muskler, og kan i høj grad forbedre kropsholdning.

The Bar Method virker hurtigt. De fleste praktiserende læger se en forbedring inden for seks til otte uger at gøre Bar Method tre til fem gange om ugen. Bar Method klasser er organiseret på en måde, der efterligner intervaltræning. Studerende gå fra briste af intens fysisk aktivitet i perioder med dyb strækning.

Hvordan Bar metode adskiller sig fra Pilates

Bar Method er forskellig fra Pilates, idet den ikke er afhængig af en masse udstyr. Mens pilates kan gøre brug af en række specialiserede træningsudstyr, den eneste udstyr Bar metode bruger er en ballet barre og nogle gange en robust stol.

The Bar Method arbejder på store muskelgrupper, og opfordrer eleverne til at have positioner i meget længere tid end Pilates, for at skabe flere muskler tæthed, større styrke og større definition. Pilates virker på små, individuelle muskler og skaber lavere niveauer af styrke og fleksibilitet.

Er Bar metode for dig?

Hvis du leder efter en intens træning, der kan forvandle din krop i løbet af få uger, så Bar Method kan være for dig. The Bar Method understreger fuld krop fitness og tilbyder en intens aerob træning, der også omfatter styrketræning og muskel toning.