Hvordan en korrekt Warm Up kan forhindre muskelømhed

Muskel ømhed kan ske for dig for en række forskellige årsager. Hvis du lige begyndt at arbejde ud regelmæssigt, for eksempel dine muskler sandsynligvis ikke er vant til den belastning du lægger på dem ved at udøve. Som et resultat, vil du sandsynligvis føle en vis muskelømhed, når du er færdig med en træning. Over tid, vil det blive mindre og mindre synlige, indtil endelig, bør du ikke opleve nogen muskelømhed efter en træning. Men der er nogle ting, du kan gøre for at forebygge muskelømhed, eller i det mindste væsentligt reducerer det, med det samme. Det bedste du kan gøre for at forhindre muskelømhed er at skabe en ordentlig opvarmning. En ordentlig opvarmning kan forhindre dig i at undergå muskelømhed efter træning og kan faktisk forbedre dine chancer for at få en bedre træning i processen. Her er nogle tips til at få en ordentlig varm op for at forhindre muskelømhed.

Gennemføre Strækker ind Din Warm Up

Hvis du er ligesom de fleste mennesker, du kan lide at springe lige ind i en workout når du kommer til et fitnesscenter. Du er ivrig efter at få det overstået, eller du bare ikke har en masse tid til overs, og du vil få mest ud af din træning. Men springer lige ind i en træning uden at strække ordentligt er det værste, du kan gøre. Strækker giver din krop en chance for at få dine muskler klar til at arbejde ud. Det varmer dem op og kan forhindre muskelømhed senere. Ved at strække, vil du være klar til at fuldføre en træning og din krop vil ikke nødt til at kæmpe og kæmpe sig vej gennem træning. I stedet kan du være rart og løs og forhindre muskelømhed opstår senere.

Jog let under opvarmningen

Hoppe ind i en træning uden opvarmning overhovedet kan være stressende for dine muskler og dit hjerte. Hvis du ikke varme op, vil du hovedsageligt være at tage din krop fra 0 til 60 i løbet af få minutter. Det er ikke godt for din krop og vil begrænse mængden af ​​ilt, der får til dine muskler. Dette vil give muskelømhed at sive ind i ligningen efter din træning. For at forhindre dette, kan du prøve jogging langsomt i et par minutter efter, at du strække og før du starter din træning. Dette vil give hele din krop til at komme ind i en workout mode og vil give dit hjerte et par minutter at pumpe blod og ilt til musklerne i hele din krop. Ved at gøre dette, vil du indtaste din træning klar til at gå, og din krop vil reagere positivt i din træning.

Design en konsekvent Warm Up Plan

I modsætning til at arbejde ud, behøver du ikke at variere din varme up plan for meget over tid. Brug i stedet Fitday at skabe en varm up plan, der får dig parat til at arbejde ud. Hver gang du kommer til at arbejde ud, bruge den varme op plan for at få din krop klar. Dette vil forhindre muskelømhed senere og give din krop den bedst mulige træning. Varmer op er vigtigt at opretholde en god træning. Hvis du ikke gør det nu, prøv det og se, hvordan det forhindrer muskelømhed efter du træne.