Hvordan en korrekt Cool Down kan forhindre muskelømhed

Ved hjælp af en ordentlig afkøling er en af ​​de mest effektive måder at forebygge muskelømhed. Muskel ømhed ofte sætter ind, når musklerne får mælkesyre under en træning. Som et resultat, du føler dig stiv og øm senere og kan endda fortsætte med at føle stiv i dagene efter din træning. Dette sker en masse, hvis du enten lige begyndt at arbejde ud eller undergik en særlig hård træning. Din krop er ikke vant til den belastning du lægger på det, og muskelømhed sætter ind som følge heraf. Men du behøver ikke at beskæftige sig med ømhed hele tiden, og der er nogle enkle ting, du kan gøre for at undgå dette problem.

Du bør altid strække og varme ordentligt op, før du arbejder ud. Dette får din krop klar til at arbejde ud og giver din krop tid til at komme løs og forberedt. Endnu vigtigere er, er du nødt til at køle ned korrekt efter en træning for at forhindre muskelømhed.

Udstrækning at forebygge muskel Ømhed

Som du løfter eller løbe eller gøre cardio øvelse, er dine muskler arbejder for at hjælpe din krop flytte. Disse muskler får en kraftig dosis af mælkesyre, der nedbryder musklen. Mælkesyre er hvad der gør dine muskler ømme og stram efter du træne. Der er en enkel måde at begrænse den virkning, at mælkesyre har på dine muskler. For at undgå muskelømhed, gennemføre en konsekvent nedkølingsperiode efter at have arbejdet ud, der indeholder en masse stretching. Strækker vil hjælpe dine muskler frigive nogle af mælkesyren, og du vil ikke føle sig som ømme efter din træning. Må ikke haste gennem dine strækninger. Sørg for at holde hver strækning og fokusere på de muskler, du har arbejdet på i løbet af din træning for maksimale resultater.

Jogging at forebygge muskel Ømhed

Forud for at arbejde ud, bør du altid jogge i et par minutter for at få din puls op og få musklerne i din krop bruges til den stress, du er ved at lægge på dem. Ligeledes bør du jogge i løbet af din cool ned periode at sænke din puls og få din krop klar til at afslutte. Ligesom stretching, kan en løbetur frigøre mælkesyre fra visse muskler i kroppen. Det kan også bidrage til at øge mængden af ​​ilt, der strømmer gennem kroppen, som hjælper dine muskler. Jog under din cool ned for at forhindre muskelømhed.

Opret en nedkølingsperiode

Uanset hvad du gør for at forhindre muskelømhed på din kølige ned periode, det vigtigste er at have en plan på plads, der giver dig mulighed for at forhindre muskelømhed. Du kan bruge Fitday til at oprette en cool ned, der fungerer bedst for dig og din krop. Uanset hvad du skaber, dog skal følges for at få de bedste resultater. Du behøver ikke at opleve muskelømhed så ofte, hvis du bruger et køligt ned.