Hvordan du udskifter en fødselsattest i Pennsylvania

Ansøgning om licenser og andre dokumenter, som regel kræver, at du sikre en kopi af din originale fødselsattest. Nogle mennesker mister deres fødselsattester af mange årsager. Dette kan være et problem. Men du kan nemt ansøge om en ny kopi af din dåbsattest. Fremgangsmåden er ganske let på grund af teknologien. Her er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at erstatte en fødselsattest i Pennsylvania.

  • Få oplysninger. Du skal først kende kravene til at indgive en ny dåbsattest i Pennsylvania. Du kan få en fødselsattest for social sikring, anvendelser af pas og andre dokumenter og certifikater og for beskæftigelsen. Du kan gå til webstedet Pennsylvania fødselsattester. På denne hjemmeside kan du få oplysninger om, hvordan du anmoder om en fødselsattest og omkostninger, som du har brug for at betale. Informationer om, hvem der kan anmode om en fødselsattest. Læs alle fakta på hjemmesiden til at hjælpe dig med ansøgningen.
  • Online anmodning. Du kan bestille din fødselsattest online. Dette er mere praktisk, hvis du har en masse at gøre, og du har ikke tid til at gå til hovedkontoret. Du kan gå til webstedet Vital Check. Udfyld de bestillingssedler online og betale ekspeditionsgebyr på $ 10,00. Bagefter vente på din fødselsattest til blive sendt til dig. For mere information, kan du besøge hjemmesiden Pennsylvania fødselsattest Online.
  • Anmod via mail. En anden mulighed, du har, er at anmode om din fødselsattest med posten. For at gøre dette, skal du indsende det udfyldte ansøgningsskema med din underskrift og et billede af dig selv til identifikation proces. Du kan indsende en kopi af dit kørekort og andre regering udstedt identifikation. Den ekspeditionsgebyr er også $ 10,00. Du kan forvente at modtage din fødselsattest efter en måned eller deromkring, når du har. Det kan også tage længere tid, hvis der er masser af mennesker, der anmoder om fødselsattester.
  • Personlig ansøgning. Du kan søge om din fødselsattest ved at gå til en af ​​de offentlige kontorer i 6 steder - Scranton, Erie, Harrisburg, Pittsburgh, Philadelphia og New Castle. Når du går til kontoret, skal du udfylde et ansøgningsskema. Du kan allerede få ansøgningsskemaet og udfylde den, før du går til kontoret. Medbringe et gyldigt ID-kort med dit foto, navn og nuværende adresse. Bagefter betale ekspeditionsgebyr på $ 10,00. Du kan se tidsplanen og andre oplysninger af kontorerne på hjemmesiden Public Office Information.

Det er de muligheder, som du har, når du ønsker at anmode om en fødselsattest i staten Pennsylvania. Du skal vente mindst 3 uger til forarbejdning og levering af din dåbsattest. Hvis du er en soldat, der afsoner for hæren, er $ 10,00 gebyr frafaldes. Du kan få alle de oplysninger, du har brug for ansøgning ved at gå til den officielle hjemmeside for Pennsylvania Institut for Sundhed på Pennsylvania Department of Health.