Hvordan du tilføjer en titel til websider med forsider

Microsoft FrontPage er et nyttigt HTML redigering software til at hjælpe dig med at oprette en webside med lethed. At have en titel til din webside er vigtig, så søgemaskinerne kan genkende og liste din webside. I denne tutorial vil du blive lære at tilføje en titel til en webside med Microsoft FrontPage.

  1. Træk op Microsoft FrontPage på computeren. Åbn den webside, hvor du ønsker at tilføje en titel til. Du vil bemærke, at hvis det ikke har en titel endnu, vil det sige Ny side 1 på den øverste venstre side, når du får vist det på en browser.
  2. Gå tilbage til normal visning og adgang til siden dialogboksen Egenskaber. Der er to måder, du kan gøre siden dialogboksen Egenskaber vises på skærmen. Først er ved at gå på Filer på menulinjen og klikke på Egenskaber for side, eller ved at højreklikke et vilkårligt sted på den webside, du har oprettet, og vælge Side Egenskaber i dropdown genvejsmenuen.
  3. Indtast den titel, du ønsker for din webside. Når siden dialogboksen vises, vil du se seks faner, så bare vælge fanen Generelt. Gå til titelfeltet og skrive i den titel, du vil bruge til din webside. Denne titel vises på titellinjen, øverste venstre del af websiden, når folk se dit websted. Hit på OK når du er færdig med at skrive i titlen på din webside.
  4. Gem de ændringer, du har foretaget på din webside og dobbelttjekke ændringerne. Gå til Filer i menulinjen og Hit spare for at sikre, at titlen på din webside vises. Skift til browser visning, igen klikke på Filer i menulinjen, og vælg Vis i webbrowser. Du skulle nu være i stand til at se titlen på din webside i øverste venstre side af browseren.

Se, hvor nemt det var at tilføje en titel til din webside? Nu hvor du ved hvordan man gør det, kan du allerede tilføje titler til alle dine websider med brug af FrontPage.

Tips:

  • En anden metode til at tilføje en titel til en webside, er ved tweaking HTML-kode på din webside. Du kan gøre dette ved at gå videre til HTML-visning af websiden, og få adgang til titel-tags fra metadata. Hvad du leder efter, er <title> Ny side 1 </ title> hvor du vil erstatte Ny side 1 til uanset titel, du har lyst til. Donâ € ™ t glemmer at gemme ændringen til din titel!