Hvordan du tilføjer en billedtekst til et bord med FrontPage

Mange mennesker bruger internettet til at søge efter oplysninger, de har brug for, uanset om en lektier, eller om en rapport på kontoret. Hvem ved, måske de oplysninger, du har på dit websted være nyttigt for dem, så med hjælp fra Microsoft FrontPage, HTML redigering for din web Sitea € ™ s layout er en brise. I denne artikel vil du finde trinene på hvordan du tilføjer tabeller til dit websted, og hvordan du kan ordentligt tilføje en billedtekst til hvert bord.

  1. Gå til Microsoft FrontPage program på din computer. Læg op Microsoft FrontPage-programmet og åbne websiden, du har oprettet, at du har til hensigt at tilføje et bord til.
  2. Opret tabellen på din webside. Placer musemarkøren på den del af den side, hvor du har tænkt dig, at tabellen er placeret. Find værktøjslinjen Standard, og klik på Tabel ikonet Indsæt. Når dialogen Tabel boksen Indsæt vises, skal du vælge det antal rækker og kolonner, du ønsker fra dropdown. Når du har færdiggjort antallet af rækker og kolonner, vil tabellen materialisere på din webside. Når du tilføjer en tekst til cellen, skal du blot klikke på cellen, og når markøren er der, skal du indtaste den tilsigtede indhold. Man kan også tilføje billeder på cellen ved at placere markøren igen på cellen. Klik derefter på Filer i menulinjen, og vælg Indsæt billede fra fil. Vælg det billede, du ønsker, og derefter skal du blot klikke på OK. Glem ikke at foretage justeringer af længde og bredde af cellen i tilfælde billedet er meget større.
  3. Tilføj en billedtekst til den celle, du har oprettet for korrekt mærkning. Endnu en gang, skal du placere markøren på den tabel, du lige har oprettet. Klik derefter på Tabel i menulinjen. Når tabellen dropdown vises, skal du klikke på Indsæt billedtekst. Dette er som standard vises over det bord du har lavet, så bare skrive i den nødvendige tekst og glem ikke at gemme websiden, efter at du er færdig.
  4. Dobbelt kontrollere de ændringer, du har foretaget på din webside. Menulinjen, skal du vælge Filer, og klik på Vis i webbrowser for at få vist de ændringer, du har foretaget. En dialogboks vises, så bare vælge indstillingen, og den browser, du vil bruge til preview.

Billedtekster vil hjælpe seerne på din webside for dem at være i stand til fuldt ud at forstå indholdet af din webside, så ikke se bort fra at tilføje billedtekster til tabellerne for at gøre din webside brugervenligt.