Hvordan du planlægger din Vacation Online

Hvordan du planlægger din Vacation Online


Med de ressourcer, der findes i dag på internettet, er det nemt for alle at planlægge hele deres ferie online. Uanset om du kører et sted at overnatte eller flyver på en tur rundt i verden, kan du planlægge din hele turen selv online.

Planlægge din ferie Online

Transport er det første skridt. Har du lyst til at gå med fly, havet eller jord? Når man tænker på dette, tage hensyn til den tid, det vil tage dig at komme til din destination, hvor meget bagage du skal tage, og hvor meget det kommer til at koste dig. Sommetider flyrejser, hvis flyet har en eller flere mellemlandinger, tager længere tid end rejser med bil; og nogle gange rejser med bil er dyrere end at tage toget.

Air Travel

I det stærkt konkurrenceprægede verden af ​​flyrejser i dag, kan du ofte finde nogle meget gode tilbud, når du planlægger din ferie online, især med discount flyrejser mæglere. Hvis du foretager sidste minut planer i en ikke-højsæsonen, kan du være i stand til at finde nogle fænomenale tilbud gennem disse mæglere på store flyselskaber.

Travelocity, Expedia, og Orbitz alle har lignende strukturer prisfastsættelse; du kan finde en lidt bedre bargain på en, men efter du regne i skat og add-on omkostninger, de arbejder ud til nogenlunde samme priser, de samme flyselskaber, og de samme tidshorisont.

Southwest ikke liste med nogen af ​​de rabat mæglere flyrejser, og de har ofte billigere priser, fordi de rejser korte punkt-til-punkt-humle. Hvis du planlægger i god tid, kan du være i stand til at finde en betydeligt lavere pris på Southwest end på nogen rabat luft mægler; undertiden Southwest kører $ 39 og $ 49 en-vejs Internet tilbud. Glem ikke at få et tilbud fra dem, før du vælger din luft rejse selskab.

Togrejser

Den afslappede, luksuriøse måde at rejse har altid været med tog - men påtager dine togrejser vil være luksuriøse. Et tog tur fra Boston eller New York til Miami kan også tage mere end 24 timer, længere end en bil tur og betydeligt længere end en luft tur. Og hvis du ikke har planer for det ordentligt, kan det være ubehageligt og trættende så godt.

Hvis du ønsker at rejse med tog i USA, være sikker på at planlægge i god tid. Billetpriser er billigst et par måneder, før du rejser, og du vil næppe nogensinde få en pris pause tæt på den dag, du forlader. Hvis du vil være på toget mere end seks timer, er det en god idé at tage den sovende bil. Mens sæder gør lå tilbage på et tog, de ikke er komfortable, og du vil ikke nå frem til din destination udhvilet. Prisfastsættelse på et tog tur, i det mindste i USA, kan også være meget høj. Vær sikker på at du har en idé om, hvor meget måltider kommer til at koste dig undervejs. Hvis du rejser i Europa, kan en Eurorail pass spare dig for en masse penge; Europæiske jernbanesystem er mere omfattende, mere effektiv, og betydeligt mere økonomisk end Amtrak.

Hvis du ikke er i en fart og ønsker at nyde turen der så meget som destination, rejser med tog i en sovekabine bil kan være din bedste valg. I Europa, hvis du vil se en masse af landskabet og planlægger at besøge flere lande, rejse med tog er langt det bedste valg.

Busrejser

Bus rejser er budgettet vej at gå, men det betyder ikke, du vil ikke finde trøst, i hvert fald i USA. Bus transport går overalt, og du kan finde regelmæssig eller charter busrejser til at være så behageligt i disse dage som luft- og jernbanetransport. Det har ikke cachet et af disse, selvom. Greyhound er den dominerende buslinje for USA, og deres priser kan være yderst rimelige. Jo længere du har brug for at gå, selv om, jo ​​dyrere bliver det.

Rejser med bus er en microfleece måde at rejse. Du får ikke mere bagage plads end du gør på et fly, og du bliver nødt til at medbringe din egen underholdning - bøger, personlig musik, etc. Du bør også planlægge at bringe mindst snack-størrelse mad med dig, som du vil kunne købe begrænset fødevarer kun på planlagte stop.

Rejser med bil

For en familie på fire eller flere, rejser med bil er normalt den mest økonomiske valg. Den store ting om planlægning en drivende ferie online er den fantastiske fleksibilitet af gratis online kort programmer som Yahoo! Maps og Mapquest. Input din start og destination point, og du kan få kort, kørselsvejledning, selv adresser og telefonnumre til restauranter, attraktioner og hoteller undervejs.

Se efter hvor rastepladser findes langs din rute så godt, og være klar til at stoppe at strække benene hver time eller to. Langdistance kørsel kan være trættende og usundt; ikke pause med jævne mellemrum for at få blodgennemstrømningen bevæger sig i benene kan føre til farlige blodpropper.

Du kan også se op relative priser gas ved Gas Buddy; da priserne kan variere med halvtreds procent eller mere i forskellige dele af landet, kan dette hjælpe dig med at undgå mærkat chok, og du kan planlægge at fylde din tank, hvor det er billigere.

På andre rejsearrangementer

Krydstogter og færger er blandt de andre måder, du kan komme til din destination. I steder som Hawaii, kan du opleve, at færger og helikoptere er prissat meget økonomisk, så du kan nyde mere end én ø på din ferie. I Europa højhastighedsnet hovercrafts er en alternativ måde at krydse Det Irske Hav og Den Engelske Kanal, og er en oplevelse i sig selv.

Hotel Arrangementer

Prøv steder online gerne Hotels Online, Hotels.com, eller rejsesider Travelocity, Expedia, og Orbitz. Du kan finde både reservation tjenester og ærlige anmeldelser af hoteller efter forbrugerne Trip Advisor. Vælg ikke den billigste hotel; der er altid en grund til det er billigt, og det er ikke værd at besparelserne. Hvis du ved, hvilket hotel du vil bo på, kan du ofte få en bedre aftale ved at gå direkte til deres hjemmeside. Og altid kigge efter rabatter for AAA, militær, studerende, senior, etc.

En anden ting du kan gøre er at se på de online priser, og derefter kalde det hotel, du ønsker at bo på direkte. De har undertiden "rack satser", som er billigere end de online rater, og hvis du fortælle dem, hvad online-aftale er, kan du være i stand til at få en bedre aftale direkte fra hotellet.

Hvis du vil en heavy-turisme område som Kissimmee, Florida, eller Williamsburg, Virginia, overveje at kontakte deres turisme bureau, før du planlægger din tur; regel Du finder hurtigt ved at skrive navn i byen + .com eller .gov i din browser. De vil ofte e-mail eller post, du information om rabatter, du kunne ikke finde nogen anden måde.

Og hvis du kommer til en udvej ligesom nogen af ​​de Disney resorts, prøv deres hjemmeside først. Pakke tilbud reserveret udelukkende gennem din resort kan koste betydeligt mindre end de samme tilbud reserveret gennem selv discount online rejsebureauer.

Rejse og weekendophold

Det meste af tiden, hvis du overvejer en rejsepakke, ved hjælp af et rejsebureau er din bedste satsning. Du vil ikke være i stand til at planlægge en bedre eller mere billig tur på egen hånd. Hvorfor? Rejsebureauet har adgang til særlige tilbud og prissætning du ikke, og han eller hun er næsten helt sikkert bekendt med særlige attraktioner, hotel renoveringer og tur problemer, du vil ikke vide om, før det er for sent.

Fordi de fleste rejsebureauer foretrækker at møde deres kunder ansigt til ansigt, kan du finde det meste de sædvanlige mistænkte - Travelocity, Expedia, og Orbitz - at styre sætte pakker sammen for dig online.

Planlægning på farten

Uanset hvor du skal hen, altid tage en mobiltelefon med dig. Hvis du er en eventyrlystne rejsende, medbringer din bærbare computer og investere i en god tur planner program; disse vil give dig adgang, herunder telefonnumre, til up-to-date kort, samt restauranter, hoteller og attraktioner, når du virkelig har brug for dem. Især for en familie, tage en lille cooler af snacks og drikkevarer med dig, men ikke regne med disse udelukkende til dine måltider; vil du blive træt af dem hurtigt.