Hvordan du planlægger din Sygepleje Rutinemæssig

Hvordan du planlægger din Sygepleje Rutinemæssig

Hvis du pleje din ældre elskede derhjemme, vil du nødt til at planlægge en brugbar daglige rutine at gennemføre hans eller hendes omsorg. Der er ingen sygepleje rutine, der vil opfylde behovene hos alle ældre mennesker, der bor hjemme. Hver sygepleje rutine vil være anderledes, på grundlag af de individuelle behov i din elskede.

Den vigtigste faktor at huske på, når designe en sygepleje rutine for en elsket en derhjemme er hendes medicinske behov. Hvis lægen siger, at din elskede skal vendes i sengen hver fjerde time for at undgå sår, så sygepleje rutine skal gøre det muligt for hende at blive vendt hver fjerde time. Ligeledes, hvis lægen siger, at hun har brug for medicin hver sjette time, skal sygepleje rutine tillader hende at modtage medicin hver sjette time.

Den næstvigtigste faktor at huske på, når designe en sygepleje rutine er fysiske behov. De fysiske behov, du bliver nødt til at rumme varierer afhængigt af, hvor mange dagligdags aktiviteter de ældre person kan udrette på egen hånd. En effektiv sygepleje rutine kan være nødvendigt for at imødekomme fysiske behov såsom badning, dressing, grooming, spise, overførsel (fra seng til kørestol og tilbage), og toiletbesøg.

Hvis din elskede er plejet i hjemmet, kan du også nødt til at opfylde (eller arrangere at have opfyldt) følgende behov: transport til og fra lægebesøg og andre arrangementer, finansiel planlægning og sociale behov.

Den sidste faktor at huske på, når designe en sygepleje rutine er, at der er programmer, der kan hjælpe dig i din opgave. Du kan og bør bruge disse programmer når det er muligt. Der er mange hjem sundhedspleje agenturer, der kan give din elskede med tjenester fra husholdning til sygepleje. Hvis din slægtning er berettiget, vil Medicare eller Medicaid betale for nogle (eller alle) af disse tjenester. Hvis din elskede er uafvendeligt døende, kan du være i stand til at ansøge om hospice pleje, som kan give hjemmet sundhedspleje hjælpere, sygeplejersker og endda læger, der vil komme til dit hjem.

Når du har oprettet din sygepleje rutine, vil følgende forslag gør det lettere at følge:

 1. Skriv planen ned. Dette vil gøre det lettere for dig at følge konsekvent, og give dig et referencepunkt for at diskutere med din elskede læger.
 2. Dokument hvordan du fulgte planen. En nem måde at gøre dette på er at tage fotokopier af planen og dato hver enkelt. Kontroller hvert element ud af planen, som du gør det. Du kan også dokumentere, hvor meget din elskede spiste, tarmproblemer, og andre ændringer i hendes tilstand. Disse elementer kan senere blive drøftet med sin læge.
 3. Juster plan behov ændrer sig. Lav et punkt at diskutere din elskede pleje med sin læge regelmæssigt. Da hendes behov ændrer, skal du huske at ændre hendes plejeplan i overensstemmelse hermed.
 4. Opbevar journaler på et sikkert sted. Mange sygepleje faciliteter holde patientjournaler i ringbind. Du kan gøre det samme. Under historien om din elskede pleje kan hjælpe med diskussioner med læger.
 5. Planlæg en pause for dig selv. Selv hvis du ikke har hjælp i regelmæssigt, er det vigtigt at holde din styrke op. Aflastning er ofte tilgængelige på sygepleje faciliteter eller i hjemmet.

Husk, der giver hjemmepleje til din elskede kan være trættende og tidskrævende arbejde. Det er vigtigt at sørge for, at dine egne behov er opfyldt ved at få tilstrækkelig hvile og spise ordentligt. Vær ikke bange for at spørge om at få hjælp, hvis du har brug for det, og glem ikke, hvor nyttigt det kan være at få den rette uddannelse - selv et par online sygepleje kurser kan gøre dig meget mere sikker og i stand, når de leverer pleje .

Nødvendigt værktøj:

 • Det kan være nødvendigt at ansøge om ydelser Medicare eller Medicaid, hvis din elskede ikke allerede har gjort det.
 • Hvis din elskede er uafvendeligt døende, kan hun kvalificere sig til hospice.

Forsigtig:

 • Omsorg for de ældre kan være trættende og tidskrævende. Sørg for, at du beskytter din egen sundhed og velvære.

Tips:

 • Hver sygepleje rutine vil være forskellige baseret på de individuelle behov hos din elskede.
 • Skriv den sygepleje rutine ned og dokumentere, hvordan du har fulgt planen.
 • Opbevar journaler på et sikkert sted.