Hvordan du planlægger din pensionsopsparing

For at sikre en sikker pensionering folk har brug for at påtage sig en mere konservativ holdning mod fremtiden. Der er behov for at samle dine investeringer, så du kan opnå et gennemsnitligt afkast sats, der er økonomisk behageligt overvejer din forventning til fremtiden. Folk naturligvis ønsker at følge deres drømme og personlige mål, og i mange gange, kun finde tid og engagement for denne stræben efter pensionering.

Lær at oprette en spareplan, i otte rimelige og enkle trin, der er nemme at administrere og vil give dig mulighed for at bygge, at pensionering opsparingskonto uden at leve et liv uden sjov.

 1. Find GAP. Det første skridt til en pensionering plan er at definere, hvor længe vil du blive pensioneret. Det er et øjeblik for sandt billede, der skal træffes tålmodigt. Spørg dig selv, hvor mange år du planlægger at holde arbejde og definere en klar alder, hvor du vil starte din pension.

  Det er en tid til at se i øjnene, at ingen lever evigt, og du har en begrænset mængde tid til at forfølge lykken. Det er helt sundt at påtage sig en lang levetid. Faktisk ved en konservativ synsvinkel, som vil øge det finansielle beløb, der kræves for din opsparing og vil sikre, at de fleste af de bedste muligheder for lægehjælp og livskvalitet vil være økonomisk tilgængelige for dig i fremtiden. Under nogle tro på din fremtid vil helt sikkert øge din forventede levetid.
 2. Forestil dit budget. Tal med pensionister i nærheden af din. Spørg om deres familie budget. Find ud af, hvor meget der er brugt på lægebehandling og andre udgifter. Husk de vigtige ting:

  • Din familie historie, når det kommer til sundhedsproblemer.
  • Dine planer og drømme for fremtiden.
  • De ødelægger gaver dit barnebarn.
  • Din indflydelse i livet for mennesker omkring dig, og deres i din.

  Kom op med en generel idé om de månedlige udgifter har du. Prøv ikke kun at fokusere på de negative muligheder for fremtiden! Medtag andre aktiviteter såsom rejser, foredrag og kurser, gruppe / familie aktiviteter og, for det meste, de drømme, der stod et eller andet sted langs år.

 3. Spil det sikkert, men spille det cool. Ved udgangen af dine projektioner, tilføje det hele op og se, hvor meget det vil koste at blive pensioneret. Tilføj noget mellem tre og syv procent til i alt.

  Selvom det ikke er muligt at forudsige hver begivenhed i fremtiden, kan vi bruge en lille margen for ineffektivitet i vores budget, så vi er komfortable med uforudsete omstændigheder. Vores mål her er at dække alle de vigtigste prioriterede behov, og for at vi skal spille det sikkert på vores fremskrivninger.

  Prøv ikke at miste fokus og være for sikker. Hvis din fremskrivning viser sig at være meget ujævn med din faktiske budget, kan du ønsker at genoverveje din lokaler og gennemgå dine antagelser. Det er et langt skridt og bør overvejes seriøst. Må ikke bekymre dig, hvis du skal gentage det flere gange; jo her er, hvor du indstille de ting, som du vil og ikke vil gøre i din fremtid.

 4. Googler disse alternativer. Forskning dine investerende alternativer. Finde dem, der kan generere mindst 80% af det beløb, du har brug for i dig pensionsordning herfra indtil din start alder. Sørg for at afbalancere volumen investeret med risiko underforstået i investeringen.

  Prøv at sprede din investering på en måde det meste af den er baseret på en opsparingskonto eller risikofrie aktiver. Lad nogle andre former for investeringer for at tilføje, at krydret smag til dig arvegods. Genoverveje din investering position, hver gang du føler dig utilpas med din opsætning.

  De resterende 20% af dit budget vil blive genereret i løbet af din pension dage ved de kontinuerlige valorizations dine resterende aktiver. De kan også suppleres med alternative indtægtskilder, som vil blive citeret næste i trin fem og seks.

 5. Gå ikke på kompromis den nu for at spare alt til senere. Hvis det nødvendige beløb hver måned for at nå din opsparing til alderdommen er alt for stor og vil kompromittere din familie budget nu, du har brug for at revurdere trin et til fire.

  Prøv at gå på pension lidt senere, eller fokusere på mindre materiale mål. Overveje muligheden for at generere alternative indtægter til dit budget. Jeg vil vædde dine børnebørn vil ikke være utilfreds med mere følelsesmæssige og mindre dyre gaver, hvis der vil holde deres bedsteforældre tættere på ferien.

 6. Ikke har plan om at være en sofa kartoffel. Det er velkendt, at psykisk aktive mennesker har en længere levetid og er mere klar i deres gamle aldre. Tænk over måder at tilføje værdi til din pension og begynde at tage handlinger nu.

  Det er rimeligt at forestille sig ældre i høring job og udføre sekundære opgaver i forvaltningen. Vis de mennesker omkring dig, at erfaring er noget at blive beundret. Stadig, med forskuddet på internettet er der oprettelsen af ​​et større uformelt jobmarked på online salg og support. Find en fornuftig måde at tilføje nogle tal på, at besparelserne konto, så du kan nyde mere af din pension. Sigt efter et job, du ville elske at gøre og følge den drøm.
 7. "Intet menneske er en ø, hel af sig selv." Husk på syne at du ikke skal forbruge din pension alene. Hvis du har en partner, bør du planlægge pensionering sammen og være i stand til at læne sig op ad hinanden, når det er nødvendigt.

  Hvis du er alene, er det tid til at komme ud og finde andre som dig. Partnerskab er noget at blive beundret og søgte i dine gamle dage. Afsætte dig selv til dine drømme og familie.

  Tro mig på dette. Det er meget lettere at være glad, når du er omkring folk, der elsker dig og tage sig af dig, når det er nødvendigt.

 8. Tag handling. Med alle planer, du har brug for at være opmærksom på bivirkninger af uforudsete faktorer, der er uden for vores kontrol. Vær klar til at handle som krævet for at ændre din plan som uforudsete vises. Det er naturligt for os at have, langs vores liv, gode og dårlige år. Prøv at sikre mere i de gode år, så der er mindre pres i løbet af de "ikke så god" år.

  Det er vores liv, at vi taler om. Vi skal tage ansvar for det, og hvis noget går galt, revurdere vores prioriteter, omdefinere vores mål og altid stræbe efter en bedre fremtid.

Nødvendigt værktøj:

 • Internetadgang (for de Google-søgninger du `re vil gøre)
 • Et regneark eller en bærbar (for at fylde dit budget og gemme dine spareplan)
 • Partier og masser af patient og refleksion
 • En partner eller en person med hvem du kan diskutere dette

Forsigtig:

 • Må ikke udelukke målene for mennesker omkring dig fra din planlægning. Del din pension med en, du elsker.
 • Gør plads til dig personlige mål. Kun du kan styre din egen skæbne.

Tips:

 • Tal med folk, der er pensioneret og andre mennesker, der har en spareplan.
 • Lav en liste over alt, hvad du ønsker at opnå i dit liv. Rangere dem og gøre dem til virkelighed.