Hvordan du opretter en alternativ e-mailadresse

Hvorfor skulle nogen har brug for mere end én e-mail-adresse i første omgang, kunne man spørge? Det enkle svar er: organisation. Folk, der har alternative e-mailadresser vil finde det lettere at adskille og filtrere deres budskaber. Den enkleste behov ville være at have separate e-mails til din personlige og arbejde mail. Mere komplekse segregations ville være en e-mail-adresse til din hjemmeside eller blog, fra din ISP (Internet Service Provider), eller fra din skole eller virksomhed. Du kan også prøve at oprette en e-mail-adresse til en engangs-behov, siger, at besvare en undersøgelse eller at sende en anonym e-mail. Uanset hvad dit behov måtte være, så læs videre for enkle instruktioner om, hvordan du oprette alternative e-mailadresser.

Tilmeld dig en webbaseret e-mail-konto. Dette er den nemmeste at gøre, og den hurtigste samt. Skønheden i webbaserede e-mail konti er dens bekvemmelighed - du har adgang til din e-mail hvor som helst i verden, så længe du har adgang til internettet og en webbrowser. Når du ønsker at gemme bestemte e-mails, alt hvad du skal gøre er at gemme det, downloade den vedhæftede fil (hvis den har en), eller sende den til en anden e-mail-adresse til opbevaring. Den store ting om web-baserede e-mail konti er, at de fleste af dem koster ikke en krone, og har næsten ubegrænset lagring. Faktisk er en masse mennesker bruger deres alternative e-mail-konti som en form for backup - de e-mail selv vigtige filer, så de er gemt i værtens servere, gratis! Nogle af de mest kendte webbaserede e-mail konti, du kan få, er:

  • Gmail
  • Yahoo
  • AOL
  • MSN

Det er meget nemt at få en konto; bare gå til webstedet, og klik på "Sign up" eller "tilføj en konto" knappen. Efter at have udfyldt de krævede grundlæggende oplysninger, vil du blive taget til din nye konto på ingen tid.

Hold styr på dine passwords og konti. Opsætning mere end én e-mail-adresser også åbner en Pandoras æske af, hvordan man kan holde styr på dem alle. Før du går all-trigger glade og åbne op ti forskellige konti med lige så mange passwords, liste ned dine grunde til at få flere konti. Mange gange folk vil indse, at de har brug for ikke mere end tre. Når det kommer til at sætte dine adgangskoder, kan du holde en adgangskode til alle, men sørg for at det er ikke noget, nogen vil gennem din tegnebog vil være i stand til at udvælge - det betyder ingen fødselsdag, ingen social eller kørekort nummer, etc. Gør det til en blanding af bogstaver (et ord eller initialer) og tal, der er betydningsfulde for dig. Holde listen sikker hjemme (igen, ikke i din pung!).

Adgang flere konti fra ét centralt email-konto. Der er to måder at gøre dette: 1.) du kan bruge den automatiske fremad træk af dine andre konti, og har alle dine mails videresendt til din valgte central email; eller 2.) set-up af postkasser konto multiple (lettest i Gmail), så du nemt kan læse alle dine e-mail fra en central kilde. Det vil også være lettere at indgive, gemme eller filtrere dine e-mails fra ét centralt sted. Centralisering din e-mail er bedst til dine personlige konti - det er altid en god idé at holde din virksomhed / arbejde email fuldstændigt adskilt.

Tjek den hjælp og støtte sider af dine e-mail-klienter samt - som de er alle konkurrenter, der nye og bedre funktioner til e-mail altid kommer op.