Hvordan du opgraderer din PS3 harddisk

Når du begynder at spille flere spil, bliver din PS3 hukommelse fyldt op til randen, og du får brug for en større harddisk. Her er de trin, opgradering af din PS3 harddisk:

 1. Forbered de materialer, du skal bruge følgende materialer.:

  • En flad skruetrækker, og en Phillips skruetrækker, helst en, der er holdbar, da edb-skruer er placeret tæt
  • Ekstern harddisk eller en memory stick / flashdrev til at sikkerhedskopiere eksisterende filer i den gamle harddisk
  • En ny intern PS3 harddisk, der er kompatibel med din PlayStation enhed. Sørg for at du får den rigtige størrelse, der passer ind i PS3 console4A ren arbejdsbord.
 2. Sikkerhedskopier dine filer. Brug af en ekstern harddisk eller en memory stick / flashdrev, kopiere alle dine eksisterende filer fra harddisken, som du er ved at erstatte. Hvis du har tid nok, kan du vælge de filer, du vil beholde, og blot lade dem, du har til hensigt at slette. Dobbelttjek hvis der ikke var nogen fejl i at kopiere filerne. Åbne nogle af de vigtigste filer og se, om de fungerer korrekt.
 3. Afbryd strømkablet. Når filerne er blevet sikkerhedskopieret, kan du nu lukke PS3 enhed, og derefter afbryde akkord fra stikket. Dette er en meget vigtig sikkerhedsforanstaltning, for at sikre, at der ikke er nogen strøm, mens du fjerne og udskifte harddisken.
 4. Tag den gamle harddisk. Skru PS3 plast sidepanel med den flade skruetrækker, og fjern derefter dækslet til at vise harddiskpladsen. En blå skrue, der lægger harddisken til konsollen kan ses. Brug Phillips skruetrækker til at fjerne dette. Når skruen er fjernet, er en metal lås trukket ud, og drevet skuffen kan flyttes til at glide ud af drevet. Fjern de skruer, der fastgør harddisken til bakken, og derefter fjerne den gamle harddisk.
 5. Sæt den nye harddisk på plads. Du kan nu placere den nye harddisk på bakken og erstatte skruerne. Sørg for, at skruerne er placeret tæt. Skub derefter bakken tilbage i konsollen og erstatte låsen, den blå skrue, og plastic coveret.
 6. Format og teste den nye harddisk. Tilslut PS3 konsollen og tænde den. Formater den nye harddisk og flytte dine filer fra den gamle harddisk. Kontroller, om filerne fungerer. Du kan nu nyde den hastighed og plads til din nye PS3 harddisk.

Med hensyn til din gamle harddisk, kan du stadig finde det nyttigt som en ekstern harddisk. Bare placere den i et eksternt kabinet drev for at gøre det bærbare. Du kan også sælge det til computer hardware butikker, selv om det vil være langt billigere i forhold til helt nye harddiske med samme lagerkapacitet.