Hvordan du opgraderer din hjem nemt og billigt denne sommer

Sammenbruddet af den amerikanske økonomiske system, som også har ramt mange andre lande, har ramt mange husholdninger hårdt, tvinger mange af dem til at spænde livremmen ind. Og på grund af dette, har mange husejere sat hjem renoveringer og opgradering planer på hold for tiden, da omkostningerne er bare ikke det værd, selv om deres huse har hårdt brug for forbedringer. Nå, sandheden er, at det stadig er muligt at arbejde på at opgradere dit hus midt økonomiske usikkerhed, forudsat at du er indviet i en række tips, der vil sænke eller helt fjerne alle de anslåede omkostninger, der følger med en sådan opgradering. Når det er sagt, denne sommer kan være en tid til hjemmet opgradering projekter gennem disse omkostningseffektive strategier.

  • Vide, hvad dit hjem behov. At gå i krig uden en slagplan er, hvordan de fleste hære tabe krigen. Den samme logik kan anvendes med hjem renovering og forbedringer. Det er bydende nødvendigt, at du kender målet. Derfor bør du vide, hvad du ønsker at opgradere eller forbedre i eller uden for dit hus. Når du er i stand til at bestemme dit mål, kan du nu begynde at udarbejde dine planer for opgraderingen. For at starte planlægning, tage et par snapshots af området, der skal opgraderes eller renoveret. Sørg for at få det i forskellige vinkler. Hvis du planlægger at forbedre flere områder, så sørg for at tage billeder af disse særlige områder. Disse billeder vil blive afgørende i planlægningen af ​​forbedring eller opgradering. De vil også hjælpe dig til at bestemme de materialer, du har brug for.
  • Tag nogle skøn. I nogle tilfælde kan hjem opgraderinger ikke rigtig koste for meget, selvom du måske tror, ​​de ville. Det er derfor, efter udarbejdelsen af ​​planerne; du bør gøre lidt undersøge. Gå online og tjek gennemsnitspriserne for de nødvendige materialer. Du kan overveje at besøge den lokale hardware og hjem levering butikker for at få cost-estimater også. Med hensyn til arbejdskraft, overveje at anmode tilbud fra mindst 2 til 3 entreprenører. Disse skøn vil hjælpe med at bestemme, hvor meget dit budget vil være, og hvor meget du er realistisk villig til at uddele til opgraderingen.
  • Overveje at gøre det selv. Teknisk set vil ikke alle hjem opgraderinger kræver specialister og entreprenører. Hvis den planlagte opgradering eller forbedring er simpelt nok, tænke på at gøre det selv, eller med et par venner. For eksempel kan retiling et badeværelse være en hård opgave, men du kan stadig styre den. Nu, hvis du ikke kender den første ting om nogle af de opgraderinger eller forbedring, så kan du altid gøre nogle forskning online. Der er en række videoer og artikler, der kan hjælpe dig med at opnå ethvert hjem forbedring job. Selvfølgelig, hvis forbedringen eller opgraderingen kræver byggeri, VVS, elektriske ledninger og lignende, kan du være bedre stillet leje en entreprenør til at gøre det for dig.

Endelig da du forsøger at spare penge, overveje at købe nogle af de nødvendige materialer fra andre kilder. For eksempel sige, at du har planer om at ændre temaet for et soveværelse ved at ændre tapet, lagner, tæpper og lignende. Ved, at nogle af materialerne kan være billigere, hvis du køber den engros. Det virker, hvis du har brug for en masse. Alternativt tænker på at købe brugte varer. Der er en række garage salg og sparsommelighed butikker, der sælger hjem ting, der stadig er i god stand og prissat måde lav. Loppemarkeder er gode steder at kigge efter nye møbler så godt.