Hvordan du kan slippe August med din talje Intakt

August er her - en måned fuld af ferier, skovture og lange sommeraftener brugt lounging på fugtige indgangsparti. Det er en nem måned for dig at vandre væk fra ellers sunde vaner. Men det behøver ikke at være sådan. Vi har fået nogle hurtige tips til opholder sig fit og opretholde en sund balance i sommeren snor sig ned.

Indulge LIDT

Det er uundgåeligt, at engang i denne måned vil vi finde os ansigt til ansigt med nogle af vores foretrukne behandler. Måske for dig, det er en god, saftig burger på en grill. Eller måske er det en cool, cremet is kegle på en varm sommer aften. Uanset hvad din favorit kan være, at give dig selv tilladelse til fuldt ud at nyde det - ingen skyld tilladt - hver gang i et stykke tid.

Har problemer med at hengive uden at gå overbord? Her er en strategi: Vælg en dag om ugen, hvor du kommer til at have det behandler. Det vil give dig mulighed for at se frem til det hele ugen lang, hvilket gør det så meget sjovere, når dagen kommer.

Hvordan du kan slippe August med din talje Intakt

Top 5

Der er ikke noget som at gå ind i en sommer picnic og bliver bombarderet med borde og tabeller af lækre flotte mad. Når vi er konfronteret med så mange muligheder, vi ofte har svært ved at vælge og vind op at gå overbord. Her er noget at prøve, næste gang du er på en fest eller grill med masser af mad muligheder: bruge "Top 5" -reglen Scope ud scenen og se, hvad der er tilgængeligt, hvis der er fødevarer, som du kan gøre dig selv, du ville.. normalt passere op i en hvilken som helst anden omstændighed, eller du har temmelig ofte, så videregive dem. Gå i stedet for de fem fødevarer og / eller drikkevarer til rådighed, som du normalt ikke ville gøre, købe, eller vælg, og nyde en del af dem, .

VAND, VAND, VAND

Målet for otte 8-ounce glas vand om dagen, og fortsætte med at fugte dig selv, mens du træner. Dehydrering hæmmer muskelfunktion og sætter kardiovaskulær funktion i fare. Holde hydreret hele dagen vil hjælpe med at forbedre din træning ydeevne og samlede energiforbrug.

HUSK at udoeve

Det er ingen hemmelighed, sommertiden tidsplaner tendens til at bestille op mægtige hurtigt. Før du ved af det, har du fået dine weekender fyldt med fester, grill, og ferier, efterlader lidt eller ingen tid til motion. Right? Forkert! Tag dig tid til at planlægge din træning, ligesom du ville enhver anden planer på din kalender. Planlægge og start uge fri vide præcis, hvad din træning tidsplan kommer til at se ud.

SWEET DREAMS

Den vigtigste ting du kan gøre for at dit sind og krop ved sine fulde fem, når kalenderen begynder at fylde op, er søvn. Denne tid af året, kan mange af os være "go-go-go" for at få alt stuvet sammen i, før det er tilbage til skolen, men det er så nødvendigt at huske at tanke op med nok ZZZs. Søvn påvirker så mange aspekter af vores liv, især appetit og humør, så sørg for at give dig selv nok tid til at slappe af om natten og få mindst syv til otte timers søvn.