Hvordan du kan få din træning På trods af Winter Chill

Man, kan vintervejret få temmelig darn kølige i mange dele af landet. Sure, har folk i Californien og Arizona fik det godt, men for alle i den nordlige del af landet, kan vejret udenfor være temmelig uslebne.

Hvis du er en runner, en cyklist eller en atlet, kan vinteren bare være for koldt for dig at være i stand til sikkert og komfortabelt at træne udenfor. Det chill vil gøre det pokkers svært for dig at komme i form, så du er nødt til at finde et alternativ. Så vi har samlet de fem bedste træning til at gøre denne vinter.

Hvordan du kan få din træning På trods af Winter Chill

1. ramte gym

Ja, kan du have ønsket at sætte dette ud, men det er tid til at spænde ned og tilmelde dig en gym medlemskab - i hvert fald i vintermånederne, når det er for koldt til at være udenfor. Du kan stadig løbe eller cykle i gymnastiksalen, men nu kan du tilføje nogle vægte til din rutine.

2. Dans

Dans er en vidunderlig måde at ikke kun få i en god runde af cardio, men det kan også tone resten af ​​din krop. Pole fitness er blevet utroligt populære, og du kan satse din mand vil elske det, når du viser ham de færdigheder, du har lært i løbet af vinteren. Du kan tilmelde dig tempofyldt balsal dans, hip-hop / crumping, break-dans, eller endda ballet (en af ​​de bedste øvelser for dine ben). Du vil tilbringe vintermånederne indendørs, arbejder op en sved væk fra kulden.

3. Yoga / Pilates

Du har måske lovet aldrig at gøre de langsomme, kedelige typer yoga, men hvorfor ikke kigge efter Power Yoga eller Bikram yoga klasser? Disse typer af yoga er en smule mere tempofyldt, og de vil hjælpe dig til at bruge muskler, du ikke engang vidste, du havde. Ved udgangen af ​​vinteren, kan du sige farvel til dem, muskel og ledsmerter.

4. Martial Arts

Hvis du er en runner, har du sandsynligvis en god mængde af udholdenhed. Hvilken bedre måde at teste det, end at sætte på et par handsker og lugter væk på en modstander. Kampsport og boksning lektioner er forbløffende øvelse, og de vil hjælpe dig med at være lysere på dine fødder. Ikke alene kan de være en hel masse sjov - for ikke at nævne nyttigt - men de er en fantastisk måde at forbedre din cardio udholdenhed.

5. Svømning

Kig rundt for en indendørs pool, og du kan prøve vandaerobic - det hurtige tempo slags, ikke den, for seniorer - eller du kan arbejde med en træner. Du vil blive overrasket over, hvor stærk din arme, skuldre og ben komme over efterårs- og vintermånederne, og du vil være varm og Toasty i den opvarmede indendørs swimmingpool.

Sikker udendørs træning

Hvis du er en stædig en, der stadig ønsker at træne udendørs, her er hvordan du gør det sikkert:

Bundle op. At være varm, mens du kører, vil ikke dræbe dig, men at få en chill efter din træning kunne. Bær lag for at beskytte dine hårdtarbejdende krop.

Hold dine ører, fødder og hænder godt beskyttet. Træning hårdt reducerer blodtilførslen til disse ekstremiteter, så hold dem varme for deres skyld.

Vide, hvornår det er for koldt. Hvis du tager vinteren chill og tilsæt vinden faktor, kan du ende med at lide af hypotermi. Det kan bare være tid til at sige "Nej" til udendørs træning.

Drik op. Du er mere tilbøjelige til at blive dehydreret, da kulden udtørrer munden hurtigt.

Planlæg din rute med omtanke. Hovedet i vinden i starten, hvilket gør det lettere for dig at komme hjem med vinden i ryggen, når du er træt og klar til at holde op.

Hvordan du kan få din træning På trods af Winter Chill

Er Cardio eller Styrketræning Bedre for vægttab?